Objavljeno: Ned, pro. 24th, 2017
Ministarstvo / VIJESTI | Objavio MHB">MHB

Božićna i novogodišnja čestitka ministra hrvatskih branitelja

U nadi da će radost Božića ispuniti vaša srca i domove, ime Ministarstva hrvatskih branitelja i svoje osobno, svima od srca želim blagoslovljen i miran Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2018. godini.

Pred nama je Božić, najljepši kršćanski blagdan koji u naše živote, naše obitelji i srca donosi posebnu radost, mir, zajedništvo i razumijevanje. Pred nama je vrijeme kada na osobit način iskazujemo ljubav prema bližnjima, iskrenu brigu za potrebite i solidarnost prema slabijima.

S posebnim osjećajima, u ovo blagdansko vrijeme, u mojim ste mislima svi vi hrvatski branitelji i članovi vaših obitelji. Na osobit način u mojim su mislima i molitvama članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja. Želim da vam blagdan Kristovog rođenja donese utjehu, radost i snagu kako biste lakše nosili teške križeve koje život nosi.

Na kraju još jedne godine želim svima zahvaliti na marljivom radu i potpori koju ste pružili u ostvarenju ciljeva našeg Ministarstva, od kojih je najveći bio dugoočekivani Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji. Godina koja je pred nama bit će prepuna izazova s kojima smo se već susretali, ali i novih na koje moramo znati odgovoriti. Čvrsto vjerujem kako kroz zajedništvo, dijalog i toleranciju, kao i solidarnost prema onima kojima je potrebita naša potpora, možemo do boljeg sutra kojem su težili svi hrvatski branitelji. Uđimo hrabro u novu 2018. jer ona će u mnogočemu biti onakva kako se budemo međusobno odnosili.

U nadi da će radost Božića ispuniti vaša srca i domove, ime Ministarstva hrvatskih branitelja i svoje osobno, svima vam od srca želim blagoslovljen i miran Božić i sve najbolje u nadolazećoj 2018. godini.

Vaš ministar hrvatskih branitelja
Tomo Medved

Autor: MHB

J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

7 komentara na “Božićna i novogodišnja čestitka ministra hrvatskih branitelja”

 1. Sretan Božić svima dobre volje

 2. Milenko napisao:

  Hvala poštovanom ministru Medvedu na čestitci. Hvala dragom Bogu što konačno imamo istinskog hrvatskog branitelja, domoljuba i rodoljuba za ministra hrvatskih branitelja, a ne nekoga poput matića, kosorice i njima sličnih koji su bili lažnjaci.
  Čestit i blagoslovljen Božić gospodinu ministru, svim hrvatskim braniteljima, hrvatskim domoljubima i rodoljubima, kao i njihovim obiteljima, od srca želi Milenko Badžim sa obitelji.

 3. Čestit i Blagoslovljen Božič Vasoj obitelji i Vama i sretnu i uspjesnu novu 2018.godinu ZELIM

 4. Lukic Ivo napisao:

  i vama dragi ministre nek je blagoslovljen bozic i blagdani

 5. Ivan Dragovoljac napisao:

  ČESTIT I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I SRETNA NOVA GODINA ŽELIM SVIMA KOLIKO VAS GOD IMA!!!!

 6. Kata Idzanovic napisao:

  Hvala Vam!!! Čestit Božić Vama I Vašoj obitelji ministre i blagoslovljena i uspješna Nova godina I svim braniteljima a posebno zatočenicima I njihovoj obitelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
HEROJ NINĐA UPUTIO EMOTIVNU ČESTITKU: ‘Na duši su mi riječi koje želim podijeliti s vama’

Ratni veteran i 100% invalid Domovinskog rata Ivica Šafarić Ninđa, uputio je dirljivu prigodnu Božićnu čestitku u svoje ali i u...

Close