Published On: Pon, velj. 12th, 2018

Bulj pitao Vučića kada će u hrvatsku Glinu ispričati se Srbima koje je huškao (VIDEO)

Saborski zastupnik Miro Bulj (Most), koji se u ponedjeljak u trenutku dok je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izlazio iz zgrade Vlade našao na Markovu trgu, upitao je Vučića kada će u hrvatsku Glinu ispričati se Srbima koje je huškao.

“Da ne mislite da sam se uplašio Vas ili Vašeg dobacivanja. Možete vikati što god hoćete, koliko god hoćete…”, uzvratio mu je Vučić dok je prelazio preko Trga prema Hrvatskom saboru.

“Pitao sam ga kada će u hrvatsku Glinu ispričati se svojim sunarodnjacima, hrvatskim državljanima srpske nacionalnosti, koje je huškao s četnikom Šešeljem da se bore za granice velike Srbije”, rekao je poslije za Hinu u vezi s tim događajem Miro Bulj. Dodao je kako mu je, kada se odmaknuo, Vučić “sav crven nešto odgovorio”.(Hina)

Radio-televizija Srbije objavila je snimku cijelog događaja.

“Nisam se uplašio vas ili vašeg dobacivanja, mogu da vam odgovorim kad god hoćete, koliko god hoćete i šta god hoćete”, kazao je Vučić.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. […] što je u ponedjeljak ‘zaskočio’ srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića na Trgu sv. Marka, Mostovog saborskog zastupnika Miru […]

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Ante Nazor: Misli li Vučić još da je Srbija do Virovitice i Karlobaga?

Povjesničar i ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata Ante Nazor gostovao je u emisiji N1 studio uživo gdje je prokomentirao...

Close