Published On: Sri, velj. 14th, 2018

Culej: Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila …

Culej: Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra

HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej, koji je sudjelovao na prosvjedima protiv Aleksandra Vučića, nije zamjerio predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović na izjavi o političarima s ruba političkog spektra. Uvjeren je da nije mislila na njega.

“Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju kada je HDZ na vlasti i marširaju po Zagrebu”, rekao je Culej i otkrio kako je riječ o stranci Dražena Keleminca, A-HSP-u.

“Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene. Što se tiče branitelja, oni su uvijek imali podršku ove predsjednice za razliku od drugih predsjednika. Puno su kilometara, truda i volje potrošili da bi ona bila predsjednica i da bi uklonili prošlog predsjednika. Ako je bilo nesporazuma, to će se ispraviti. Branitelji su osjetljiva populacija i razumljiva je njihova reakcija”, rekao je te dodao kako je siguran da će predsjednica ubrzo objasniti svoje izjave.

Culej nije htio komentirati zbog čega je Josip Đakić tako burno reagirao na riječi Grabar-Kitarović.

Ne mislim o ničijim stavu ništa, imam svoj stav još od 90-ih godina. Svoje najmere nisam nikada govorio, a neću ni emocije.

Ratova je bilo, ratova će biti. Vučić je bio i na inauguraciji, on je predstavnik Srbije iako ja smatram da je on i dalje ono što je i bio: Četnički huškač iz ’90. i ’91. zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima… Ali, on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati.

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Gledatelj vinkovačke televizije: “Kolinda, neću ti nikada oprostit”

Prenosimo emisiju Vinkovačke ,Plave Tv , gospođe Markić. Tema je bila posjet Vučića Hrvatskoj.  Razočarani i uvrijeđeni građani postupcima Kolinde ...

Close