Ekskluzivni video: Kako je na ulicama Knina ‘gorilo’ za 20. obljetnicu Oluje

DAN POBJEDE

Prisjetite se kako je izgledala proslava Dana pobjede kada se Oluja slavila na jednom mjestu

Ove godine izmijenjen je program proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Državni vrh je uz protokol rezerviran samo za njih i odvojen od naroda, nakon polaganja vijenaca i mimohoda te svečane mise navečer organizirao koncert ‘Prljavog kazališta’, dok će Marko Perković Thompson svoj koncert održati ove godine u Slunju. U videima ispod Direktno vas podsjeća kako je izgledala proslava VRA Oluje prije dvije godine.

Na 20. godišnjicu “Oluje” tijekom cijelog poslijepodneva vladala je vruća i emocijama nabijena atmosfera u Kninu u koji su neprestalno pristizali deseci tisuća ljudi, kako bi prisustvovali Thompsonovom koncertu na večer. U Ulici kralja Zvonimira, spontano su se okupljali građani, mahom mladi, koji uz razglas pjevali domoljubne pjesme, među njima ponajviše hitove Marka Perkovića Thompsona.

Pogledajte kako su pjevali pjesmu “Lijepa li si”, koja je ove godine po izboru čitatelja Direktnog izabrana za najdomoljubniju pjesmu ikad.

Ove godine državni vrh promijenio je protokol i proslava Dana pobjede odvija se na dvije lokacije. Državna proslava s cijelim državnim vrhom odvija se u Kninu dok će se ona narodna proslava uz domoljubni koncert odvijati u Slunju, a ne u Čavoglavama ili Kninu kao i ranijih godina. Pogledajte kako je to izgledalo u Čavoglavama prije dvije godine.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
THOMPSON U SLUNJU Evo gdje možete pratiti prijenos koncerta

Osim iz cijele Hrvatske, putem Thompsonove Facebook stranice dolazak u Slunj najavili su i domoljubi iz Bosne i Hercegovine, Slovenije,...

Close