Published On: Uto, ožu. 13th, 2018

General Sačić poziva na prosvjed protiv Istanbulske konvencije

Drage prijateljice i prijatelji..danas smo, gospođa Rozalija Bartolić, predsjednica Udruge udovica iz DOR, i ja ,službeno,u ime mnogih organizatora, prijavili održavanje velikog prosvjednog skupa protiv ratifikacije Istanbulske Konvencije, koji će se održati u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, dana 24.03.2018.godine, s početkom u 11,00 sati… To smo učinili nakon sinoćnje odluke Inicijalnog odbora za organizaciju i provedbu prosvjednog skupa pod nazivom “HRVATSKA PROTIV ISTANBULSKE KONVENCIJE”, koji smo održali u proširenom sastavu sa predstavnicima mnogih udruga,(civilnih i braniteljskih) kao i društvenih i vjerskih organizacija i mnogih pojedinaca, u prostorijama i na inicijativu Udruge udovica iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije.
O svim detaljima u vezi održavanja ovog velikog i masovnog javnog prosvjednog okupljanja protiv ratifikacije IK, hrvatska javnost će dobiti sve relevantne i potpune informacije već u četvrtak, kada će organizatori PROSVJEDA održati prvu animirajuću i informativnu konferenciju za medije.
Također,molim sve zainteresirane prijatelje i prijateljice da mi u inbox dostave svoje odobrenje i nuzne podatke(br.osobne karte i točnu adresu prebivališta) kako bi ih mogao prijaviti kao redarice ili redare na ovom prosvjednom skupu.
O razlozima i povodima organiziranja ovog PROSVJEDA, već gotovo svi sve znate, no, ako to niste dosad, saznati ćete te razloge u najskorije vrijeme. Stoga ovim putem pozivamo u ime organizatora doista SVE, BAŠ SVE, koji se mogu odazvati , da taj dan u naznačeno vrijeme DOĐU NA Trg bana Josipa Jelačića,TO JE JAKO VAŽNO..Jer na taj način ćemo braniti i duboko vjerujemo, OBRANITI budućnost hrvatskog naroda, naših obitelji, naše ustavne vrijednote, našu kulturu, nacionalni identitet, našu vjeru te naš stil i način života koji smo uz tako velike žrtve branili i obranili tijekom Domovinskog obrambenog rata.
Dakle, u subotu 24.03.2018.g. MIRNIM PUTEM ,ali ODLUČNO branimo budućnost Hrvatske. Zato, DOĐITE !!! OVO JE VRIJEME ZA POKAZATI JAVNO I HRABRO SVOJ STAV i SVIMA u našoj politici KOJIMA NIJE STALO, REČI ,TO JE GRANICA KOJU NEĆETE PRIJEĆI..Ovaj puta ne postoje rizici za gubitak života i zdravlja sudionika PROSVJEDA, KAO ŠTO JE TO BILA OBRANA ISTINE , SLOBODE TE NACIONALNE I DRŽAVNE NEZAVISNOSTI “RANIH DEVEDESETIH” ZA NAŠE HRVATSKE RATNIKE I BRANITELJE…Doista, nedolaskom na ovaj PROSVJED UMNOŽAVAMO,ubrzavamo I SNAŽIMO rizike za gubitak naše budućnosti ,demografske… duhovne, ali i materijalne (financijski parazitizam prihvaćanjem ove IK enormno i beskonačno raste, bez ikakve kontrole tog procesa….a sve zbog, notorne, providne, znanstveno stručno i kaznenopravno raskrinkane laži,tipa..”kako se IK treba ratificirati radi “zaštite žena”!!!
NEDAJMO IM, NEDAJTE IM DA NA LAŽIMA TEMELJE NAŠU KOLEKTIVNU NESREĆU…DOĐITE… ŠTO NAS BUDE VIŠE….VEĆE SU NAM ŠANSE ZA OBRANU DOMOVINE I BUDUĆNOSTI HRVATSKOG NARODA !!! OVAJ PUT NEMAMO PRAVO OSTATI KOD KUĆE !!

Željko Sačić

J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Orlić Šefik napisao:

    Hrvatska braniteljska pučka stranka
    ISTINA&DOMOVINA
    ​Dominik Ocvirek

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – IVICA GOTOVAC (VITRENI)

Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek!     Tišina

Close