Published On: Čet, velj. 22nd, 2018

HKS: Marin Strmota napravio je više nego li ministrica Murganić u cijelom svome mandatu

“Mjere i potrebni koraci su već uočeni, demografi znaju što nam je potrebno činiti; međutim, izostaje ono najvažnije, politička volja i odobravane financijskoga paketa. Kvalitetna demografska politika je ključ opstanka našega naroda; bez nje, neće biti ni nas. Što nas dovodi do sljedećeg pitanja: za koga, za koju to točno djecu ćemo napraviti (radimo) reformu obrazovanja?”, ističu iz Hrvatske konzervativne stranke komentirajući najnovije alarmantne demografske podatke i ostavku Marina Strmote državnog tajnika u Ministarstvu demografije.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Car je gol!
Demografija je opet, barem na dvadeset četiri sata, iskočila u prvi plan našega medijskoga prostora. Samim time, gospodin Marin Strmota je napravio više nego li ministrica Murganić u cijelom svome mandatu. Znanost godinama upozorava Vlast na negativne trendove i katastrofalne posljedice, međutim konkretnih i sustavnih poteza vladajućih nema! Konzervativci se pitaju Zašto? Kome je u cilju negativan prirodan prirast, kome je u cilju toliki broj iseljavanja? Kome je u cilju staro, a ne mlado, radno sposobno stanovništvo? Stoga pitamo sve aktere naše političke i društvene scene: Tko to točno od Vas ne želi da hrvatski narod opstane? Tko opstruira napredak toga naroda? Tko nas sustavno ugnjetava i tjera našu mladež preko granice? Tko to ne želi da se rađaju hrvatska djeca?

Hrvatski konzervativci, još jednom, pozivaju sve političke strukture i sve udruge civilnoga društva da se uhvate posla i donesu niz mjera koja će potaknuti demografsku obnovu naše domovine. Poslušajmo struku i dajmo im da nas vode. Moramo postići politički konsenzus i primiti se posla. Moramo postići dogovor koji će obvezivati ovu, a i sve buduće, Vlade. Mjere i potrebni koraci su već uočeni, demografi znaju što nam je potrebno činiti; međutim, izostaje ono najvažnije, politička volja i odobravane financijskoga paketa. Kvalitetna demografska politika je ključ opstanka našega naroda; bez nje, neće biti ni nas. Što nas dovodi do sljedećeg pitanja: za koga, za koju to točno djecu ćemo napraviti (radimo) reformu obrazovanja?

I na kraju, moramo ispraviti gospodina Strmotu; nije ovo folklor, odnos političara prema našem opstanku i napretku je tragikomedija”, ističu u svojem priopćenju Hrvatski konzervativci kojeg potpisuje Draženko Kožul, predsjednik Glavnog odbora HKS-a.

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Ivan Dragovoljac napisao:

    KOGA BRIGA ZA DERMOGRAFIJU DAJTE NAM USTAŠA, PARTIZANA,UDBAŠA, JUGOSLAVENA TO NAMA TRIBA!!!!

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Dirigirao Veljko Đakula: Kako su Srbi iz Pakraca uz masovno vrijeđanje izglasali pristupanje SAO Krajini

Iako su imali većinu u oćinskoj Skupštini pakrački Srbi uporno su širili propagandu o ugroženosti srpskog naroda na tom području...

Close