Hod za život: Sarnavka u pokušaju blaćenja, uvredama se samo sramoti

Inicijativa je reagirala nakon što je Sarnavka poručila da je dobila prijetnju na Facebooku od volontera ‘Hoda za život’

Inicijativa ‘Hod za život’ reagirala je na članak objavljen na jednom ljevičarskom portalu u kojem se Sanja Sarnavka obrušila na njihovu inicijativu.

Naime, Sarnavka tvrdi da joj je stigla prijetnja preko Facebooka od strane volontera ‘Hoda za život’, a u kojoj navodno piše: “Ostavi ti naš Hod za život na miru i brini se tamo za onaj nakaradni pederbal koji ovaj napaćeni narod mora financirati iz svoga džepa, a ne želi, vampirušo stara sotonska. Samo pokušajte napraviti s antifama neku pizdariju opet, pišat ćete krv tjedan dana. Sada imamo 300 zaštitara volontera, a ja sam jedan od njih i ne marim za kosti koje ću lomiti antifama ako pokušaju napasti. Krepaj u mukama sotono! Grizle te buhe cijelu noć!”.

Priopćenjem je reagirala Hajdi Begović iz ‘Hoda za život’.

“U ovogodišnjem Hodu za život sudjeluje više od 500 volontera – to su većinom mladi, obrazovani, pristojni i prekrasni ljudi. Dok se ne dokaže da je uvredljivu Fb poruku poslao netko s popisa Hodovih volontera – ovo ćemo smatrati pokušajem gospođe Sarnavke i njezine udruge Babe da dva dana prije Hoda za život pokrenu kampanju blaćenja. Svako vrijeđanje držimo neprihvatljivim – zato pozivamo i gđu Sarnavku da se kao javna osoba ubuduće suzdrži od vrijeđanja neistomišljenika. Uvrede koje je iznijela na račun organizatora Hoda za život i građana koji će sutra hodati za život, obitelj i Hrvatsku u Splitu i Zagrebu – sramote nju osobno, udrugu Babe te sprječavaju demokratsku i javnu raspravu utemeljenu na činjenicama o prevažnom pitanju zaštite temeljnog ljudskog prava – prava na život”.

Sarnavka tvrdi da joj je prijetnja stigla od muškarca koji joj nije prijatelj na toj društvenoj mreži, a da je, nakon što je objavila njegovu poruku, ona nestala. Dodala je da je poruku kopirala i prijavila navedenog policiji.

Hod za život u Zagrebu počinje u subotu u 10 sati, a kreće od Trga dr. Franje Tuđmana preko Ilice do Trga bana Jelačića. U Splitu je početak u isto vrijeme, a okupljanje je u Marmontovoj pa se ide do Rive, gdje će se održati koncert.

Comments

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
DAN PONOSA Prošlo je 26 godina otkad su Hrvati rekli ne Jugoslaviji

19. SVIBNJA 1991. Povijesnom referendumu odazvalo se čak 83,56 posto birača. Njih 94,17 posto izjasnilo se za izlazak iz SFRJ...

Close