Objavljeno: Pon, kol. 31st, 2015

HRVATSKU TREBA JEDNOSTAVNO ‘RESETIRATI’ I POČETI SVE IZNOVA

hrvbolesnaa

Dok mi dočekamo nove parlamentarne izbore moglo bi biti prekasno za mnoge Hrvate koji već odavno ne spajaju niti kraj s krajem nego jednostavno preživljavaju a dolazi nova školska godina, dolazi nova zima…

Dakle, ova antihrvatska vlada se može pohvaliti da je uspjela u gotovo svim svojim točkama famoznog plana 21 samo što to nije onaj isti plan koji su prije prošlih izbora objavili javnosti nego onaj pravi, tajni plan koji se provodi već četvrtu godinu.

Naj više uspjeha imali su u uhljebljavanju svojih potrčkala i klimavaca na sve relevantne upravljačke pozicije kako u državnim ustanovama tako i u državnim i javnim poduzećima.

Navest ću jedan tako divan primjer kako Komitet brine o svojim ljudima pa makar bili i obični kriminalci.

Osoba zaposlena u jednom državnom poduzeću, srednja stručna sprema, ubrzo dobije visoko rangirano radno mjesto za koje treba makar viša stručna sprema ali to nije nikakav problem. Osoba se čak nije niti potrudila upisati određeni fakultet nego nabavi diplomu kod falsifikatora te je kao takvu čak upiše u radnu knjižicu.

Suradnici koji su znali Osobu i njenu (njegovu) razinu inteligencije, posumnjaše u vjerodostojnost diplome te pošalju prijavu na nekoliko državnih institucija koje se bave takvom problematikom i gle čuda, zaista, diploma je falsificirana a Osoba tog imena nikada nije pohađala dotični fakultet. Čudno kako njegov prijatelj i stranački kolega, inače direktor istog državnog poduzeća, nije posumnjao u valjanost diplome..

A možda mu je baš direktor preporučio falsifikatora?? Tko zna..

No, silom prilika (pravomočne presude) Osoba dobija izvanredni otkaz zbog navedenog nedjela ali…Ali sada stupa na scenu Centralni Komitet..

Osoba koja je dobila izvanredni otkaz zbog lažne diplome fakulteta i još nekoliko usput otkrivenih kriminalnih radnji vezanih uz financije i teške prijevare vlastitih suradnika, postaje član gradskog odbora SDP-a u jednom našem gradu i tuži poduzeće zbog nezakonitog otkaza.

Ministre Grčiću, sa istom osobom si hodao maltene držeči se za ručice, Zoki Milanoviću, dali je to još jedan iz tvoje plejade zaštičenih pod geslom nulte tolerancije prema kriminalu i korupciji?

Pitam ja vas dvojicu koji je od vas ili ste obojica utjecali na “neovisno” pravosuđe koje je donijelo presudu da se Osoba vrati na posao i financijski obešteti?

Ni to vam nije bilo dovoljno nego se preko Komiteta vrši pritisak da Osoba mora dobiti rukovodeće radno mjesto shodno svome obrazovanju koje se sastoji od uspješno završene osnovne škole, koznakako završene srednje i fakultetske diplome kupljene doslovce na autopijaci.

Nemojte više lagati u lice ovome narodu jer zbog ovakvih Osoba i takvih političara koji uništavaju sve Hrvatsko, rijeka mladih i obrazovanih ljudi odlazi u neki pošteniji svijet pokazati i oploditi svoje teško stečeno znanje dok nekakvi “krkani” pod zaštitom Komiteta i korumpiranog pravosuđa jednostavno moraju dobiti položaj u društvu koji ne zaslužuju kako bi i dalje bili vjerni partiji i Komitetu.

Slučaj drugi.

Kako “okorjeli” desničari postaju okorjeli ljevičari pa ponovo desničari a na koncu vele da su oduvijek u duši bili ljevičari samo nisu dobro shvaćeni, dok je prava istina zapravo zadržavanje fotelje i ureda u državnom poduzeću… ma gade mi se više svi koji vode ovu državu i sva javna i državna poduzeća kao i sve javne ustanove.

Zdravstvo nam je tako napredovalo da je lakše dobiti na Lotu nego bolničko liječenje dok su nam bolesničke sobe u bolnicama gotovo prazne.

Varga, ministre zdravstva, odi odakle si došao i ne vraćaj se više nikada, poručuju ti “zadovoljni pacijenti” čitam nedavno grafit na jednoj zdravstvenoj ustanovi a dodao bih još i ovaj grafit: “Primamo samo zdrave bolesnike” vjerojatno zato što bolesni bolesnici koštaju pogotovo ako nisu bili partizani i “antifašisti”.

Zaista, osobno se uvjerih u stanje zdravstva dovozeći teško bolesnog prijatelja u Hitnu tri dana za redom jer ga jednostavno nisu htjeli ili nisu smjeli primiti u bolnicu. Uzalud dopunsko zdravstveno osiguranje, čovjek je valjda bio previše bolestan za bolnicu sve dok se nije pronašao jedan savjestan zdravstveni djelatnik koji je prepoznao teško stanje ovoga 40godišnjaka i primio ga na bolničko liječenje.

Na koncu se pokazalo da je taj zdravstveni djelatnik spasio dotičnu bolnicu od tužbe za smrt pacijenta zbog nemara i ne stručnosti osoblja ili možda samog ministra zbog naredbe da se što manje bolesnika liječi u bolnici zbog uštede.

Toliko se u ovoj državi nakupilo kojekakvog ološa i šljama da mi sve više nedostaje Domovinski rat jer tada smo se riješavali ološa na jedini efikasan način ali pošto je zazivanje rata po današnjim zakonima kažnjivo, jedini način je stvoriti neku video igricu koja bi mogla resetirati ovu državu i vratiti je na početak ali nema tko jer su svi pametni i obrazovani već otišli tamo gdje ne vladaju komunistički krkani, opančari i politički prevrtljivci.

ZDS

ČAPLJA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Pavković: Odakle pravo Josipoviću da maše i prijeti popisom kojeg „nitko“ nije vidio

Bivši žalosni predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović izjavio je (Večernji list, 30. kolovoza 2015.) da je „imao prilike vidjeti vrlo...

Close