HVIDR-a SLATINA DARIVALA BRANITELJE

IMG_2874

Već tradicionalnom akcijom u blagdansko vrijeme, Udruga HVIDR-a Slatina darivala je obitelji hrvatskih branitelja koje se trenutačno nalaze u težoj financijskoj situaciji.
Iako je situacija mnogima teška, Udruga je ovom akcijom, koja je realizirana u suradnji s Gradom Slatina i Općinama Čađavica, Nova Bukovica i Sopje, dari vala četiri obitelji – iz Kozica, Noskovaca, Vaške i Miljevaca. Poklon paketi sadržavali su prehrambene proizvode i proizvode za kućanstvo.
Ovom simboličnom gestom, znajući da tako, na žalost, neće riješiti njihovu tešku situaciju, predsjedništvo HVIDRE željelo je pokazati braniteljima da netko ipak misli na njih i da nisu zaboravljeni.
Hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima sretan Uskrs zaželjeli su gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš, načelnici općina Mirko Rončević, Josip Granjaš, Željko Vencl i predsjednik slatinske HVIDRE Mato Bubaš.
M.M.

IMG_2870

IMG_2860

IMG_2868

Autor: Uredništvo

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Velika Subota – kršćani posjećuju Kristov grob

Velika subota je kršćanski blagdan, dan prije Uskrsa. Zajedno s Velikim četvrtkom i Velikim petkom čini Vazmeno trodnevlje. To je...

Close