IZRAELCI I AMERIKANCI I DANAS IZUČAVAJU NA SVOJIM VOJNIM UČILIŠTIMA OPERACIJU ‘DŽEP 93’

9. rujna 1993. godine hrvatska vojska i specijalna policija započele su oslobodilačku operaciju ” Džep 93″ kasije poznatiju kao Operacija Medački džep kojom je od velikosrpskog okupatora oslobođeno šire područje Grada Gospića, odnosno prostor koji obuhvaća mjesta Divoselo, Čitluk i dio Počitelja te brojne male zaseoke.

Umirovljeni general bojnik Željko Sačić, kao neposredni sudionik Operacije prisjetio se tog dana kratkim komentarom na svom FB profilu:

na današnji dan ,09.09.1993.g.u
s početkom u 06,00 sati,hrabri hrvatski ratnici, Hrvatska vojska i Specijalna policija MUP-a RH, izvela je munjevitu oslobodilačku operaciju “Đep 93”.

IZRAELCI I AMERIKANCI JE I DANAS IZUČAVAJU NA SVOJIM VOJNIM UČILIŠTIMA…

U tom sudbonosnom trenutku za Hrvatsku,poginulo je 10-tero naše hrabre hrvatske ratne subraće..a živi heroji,sudionici ove vojnopolicijske operacije, njih cca 2 500, do danas nisu (unatoč OPETOVANIM LAŽNIM OBEĆANJIMA NAŠIH MINISTARA I POLITIČARA) dobili od naše države Hrvatske nikakav znak priznanja, odličje, pohvale, spomenicu,…(neshvatljivo i za vojne zapovjednike u našim prijateljskim državama..)..

JEDINO ŠTO SU “DOBILI” OD HRVATSKE REPRESIVNE VLASTI ,POTPOMOGNUTE “NAŠIM” POLITIČARIMA, BIO JE NESMILJEN KAZNENI PROGON SUDIONIKA TE OPERACIJE, KAKO NAŠIH RATNIH ZAPOVJEDNIKA,TAKO I VOJNIKA!!!!!????
A isti dan četničke I VELIKOSRPSKE,AGRESORSKE snage su se na tom istom mjestu (ŠIRE PODRUČJE MEADKA I ČITLUKA) grupirale, I VOJNO RASPOREDILE njih više od 350 na VEĆ postojećih cca 400 do 500 (naoružane tzv. civile ni ne brojim), sa namjerom da naše položaje i naše snage, SPECIJALNE POLICIJE U PODVELEBITSKOM DIJELU DEBELE GLAVE NAPADNU, I TO U 07,00 SATI…!!!

E TO SE ZOVE RATNA SREĆA…ALI I NEBUDNOST NAŠIH TADAŠNJIH OBAVJEŠTAJNIH SLUŽBI..SVEMOGUĆI NAS ČUVAO..I HVALA MU..

J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

22 komentara na “IZRAELCI I AMERIKANCI I DANAS IZUČAVAJU NA SVOJIM VOJNIM UČILIŠTIMA OPERACIJU ‘DŽEP 93’”

 1. Đurđica Pilko napisao:

  Ovo su te nenaoružane starice, inače baba Dana je proglašena srpskom junakinjom, jer joj je pucanje iz bestrzajnog topa po “ustašama” bila specijalnost…..

 2. Hrvatska je ENIGMA.

 3. Branko Grabar napisao:

  To je ok.ali oni izucavaju i srpsku propagandu.jer su srbi tu majstori.

 4. Vedran Tičić napisao:

  Znači, proučavaju ubijanje nenaoružanih starica od strane zapovjednika HV.

  • Marinko Sabljak napisao:

   Pročitaj što je Ćosić napisao o Srbima a tu i ti spadaš.

  • Vedran Tičić napisao:

   Marinko, ti meni ideš govoriti o Srbima. Dragovoljac, časnik HV, nositelj mnogih priznanja. Iako nemaš pojma o meni, zaključuješ da sam Srbin. Glupi zaključak adekvatan tvojoj inteligenciji, a samo zbog toga jer sam napisao istinu koja ti se ne sviđa. Norac je bio osuđen kao ratni zločinac jer je ubio nenaoružanu staricu. Jado jadni, nemaš ti pojma što je sve na nekim područjima HV radio.

  • ti si kurac od ovce a ne časnik hrvatske vojske

  • Vedran Tičić napisao:

   Milan Mile Miletic , ti nisi čak ni kurac, jer si slijepa glupa ameba ispunjena kršćanskom mržnjom prema neistomišljenicima. Da nisi tako glup, digao bi galamu zbog bezočne pljačke Hrvatske od ‘Rvatina i domoljuba, ali se zadovoljavaš vikanjem “Bog i Hrvati!” iako je pravi usklik “Lopovi i glupi Hrvati!” kojega ti nikada nećeš ćuti, jer ta mikroskopska točkica u tvojoj lubanji ne može takve informacije procesuirati i vrednovati. Da “bog i Hrvati” ha ha ha

  • Ivana Šimić napisao:

   mrš smeće lažljivo, krepat ćete od vlastitih laži, ugušit će vas, mrš stoko

  • Zdenka Aras napisao:

   Vedran Tičić …krepati u zarobljeništvu mržnje prema naciji Hrvatskoj…za tebe je blagodat!

  • Zdenka Aras napisao:

   Vedran Tičić …to jedan časnik svoje vojske ne govori …srami se!

  • Vedran Tičić u ovome naslovu piše kako izraelci i amerikanci izučavaju naše akcije kako su dobro isplanirane i izvedene a ne o nekim pojedincima koji su ubili babu ili napravili ratni zločin ili ko je opljačka hrvatsku i ko je domoljub nisu svi domoljubi lopovi niti su svi domoljubi ratni zločinci zato tvoja teorija ne drži vodu a tebe nešto drugo žulja a možda je to baš kurac od ovce

  • Mile Gasic napisao:

   A pojedinci proterali 250.000 ljudi?

  • Vedran Tičić napisao:

   Milan Mile Miletic, ti baš iz Australije znadeš kako je bilo u ratu. Članak ne govori sve. Jer je ubijanje bio dio akcije. Pa se i to ubijanje proučava. Naravno, najprije se proučava vojna strana akcije, a onmda i ostalo što se događalo. Sviđalo se to tebi ili ne. Koliko je tvoje znanje, vidi se i po tome što kažeš da me žulja kurac od ovce. Da je od ovana, hajde, znam da si navikao na to u novoj domovini pa misliš da i mene žulja. Inače, zaboravio si pravo značenje tog izraza. Nema veze, nije sramota ništa ne znati, sramota je misliti da znaš a u stvari ne znaš. I koliko voliš Hrvatsku, vidi se i po zastavi koju si stavio kao profilnu sliku. I ne , nije na njoj povijesni grb. On je bio jedan od povijesnih grbova. Pošto samo ovaj ističeš, a zna se kada je bio u upotrebi, ističeš da si simpatizer zločinačke fašističko-nacističke tvorevine ndh. I ne , crkva Sv.marka nije dokaz da je ovo povijesni grb, jer se na njenom krovu nalaze ukupno tri grba koji su tada predstavljali Hrvatsku. zašto ne stavljaš i ostala dva grba? Jer si najobičniji ustaša. Koji odobrava klanja neistomišljenika. Baš kršćanski, nema što. Jer odobravati ndh, znači odobravati i Rasni zakon koji je protivan cjelokupnoj kršćanskoj teologiji. Ah, to kršćanstvo. Koga briga što ono uči preko Biblije. Važnije je što uče mantijaši. Kolj svakoga tko drugačije misli nego ti. Bog i Hrvati!

  • Šubara Anđelko napisao:

   Vedran Tičić pošto spominješ pljačku,napiši i imena i prezimena tih kako ih nazivaš Rvatina i domoljuba,bilo bi lijepo da objaviš za svakog od njih što je posijedovao prije osamostaljenja,iz kojih krugova dolazi i čime se bave ti gore navedeni,imaš moj naklon i moju podršku,u protivnom si obična nula i fukara koja laje,širi laži i mržnju.

  • Vedran Tičić ova moja zastava je na crkvi svetog marka u zagrebu koja je napravljena prije kako ti reče fašista ali u hrvatskoj nije bilo nikad fašista ali sad stvarno mislim da si ti kurac od ovce a ne časnik hrvatske vojske

  • Vedran Tičić napisao:

   Milan Mile Miletic, ni čitati ne znaš.- Ovo sam ti napisao prije: ” I ne , crkva Sv.Marka nije dokaz da je ovo povijesni grb, jer se na njenom krovu nalaze ukupno tri grba koji su tada predstavljali Hrvatsku. Zašto ne stavljaš i ostala dva grba? Jer si ustaša”, a ne Hrvat. Ni hrvatsku povijest ne znaš ali zato kao ovca sve prihvaćaš što ti glupe ustaše serviraju.

 5. Zlatko Lukez napisao:

  To sto je hrvatska vojska napravila u domovinskom ratu ulazi u sva ucilista vojna i civilna kao povijest i Hrvati moraju biti ponosni jer su slavnog roda.

  • Mile Gasic napisao:

   Uz pomoć NATO, američkih privatnih vojnih firmi i američkih penzionisanih vojnih generala. Uče oni koji hoće da istrebe druge narode.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
9. rujna 1993. Medački džep – što se događalo u Lici prije ove oslobodilačke akcije?

Provođenje plana stvaranja Velike Srbije na području Like počelo je još u II. svjetskom ratu protjerivanjem i ubijanjem ličkih Hrvata,...

Close