Objavljeno: Ned, lip. 14th, 2015

JESU LI PEDERI ODUVIJEK ANTIFAŠISTI ILI SU ANTIFAŠISTI ODUVIJEK PEDERI?

ostojic9

Ove godine opet hrvatske gradove pohode nekakve šarene kolone čudnih dvonožnih bića koja jako podsjećaju na ljude i k tome još nose nekakve natpise koji veličaju antifašizam i to bez kompromisa što bi trebalo biti kao prijetnja nama ostalima koji nismo ni pederi ni tzv. antifašisti da nismo dobrodošli u društvenu zajednicu onakvu kakvu je oni zamišljaju. Toliko o poštivanju drugih i drugačijih.

Ili si peder i antifašist ili nisi dobro došao, trećeg izbora nema.

Ako se dijele otkazi u nekoj firmi, nema šanse da dobiješ otkaz ako si peder ili antifašist. Svi ostali su građani drugog i trećeg reda.

Još smo mi hetero-neofašisti dobro i prošli. Čekam samo da vidimo kako će proći crnci i crvenokošci, naravno, oni koji nisu antifašistički pederi.

Da me nebi pogrešno shvatili, nemam apsolutno ništa ni protiv gay populacije ni protiv antifašista ali onih pravih koji vole svoje i poštuju tuđe ali ovi što se ponosno kočopere lijepom našom nisu ništa drugo nego obični pederi-provokatori koji čak niti ne znaju što je to antifašizam.

No, pustimo pedere neka vode ljubav na sebi svojstven način jer to je njihov odabir i njihovo demokratsko pravo sve dok svoje navike ne nameću drugima.

Meni su nekako veći problem ove zemlje tzv.antifašisti.

Pitam se gdje su bili ovi antifašisti kada je Domovina stenjala pod velikosrbskom i četničkom čizmom? Da li je to bio jedan oblik fašizma?

Kako to da se nisu tada bunili protiv fašizma?

Naravno da se nisu bunili kada su velikosrbski fašizam podržavali i potpomagali na sve moguće načine čekajući trenutak “oslobođenja” i konačne “pobede” braće iz majčice Srbije.

Kako to da je u Htvatskoj dopušteno pa čak i poželjno veličati crvenu zvijezdu petokraku kada je to za svakog poštenog Hrvata i domoljuba znak agresije, patnje, smrti i na koncu znak fašizma.

Zar su naši tzv. antifašisti zaboravili da su istovjetnu zvijezdu petokraku na sebi imali avioni koji su za sobom ostavljali ruševine i stotine ubijenih civila, mahom djece, diljem Hrvatske? Jesu li digli glas protiv toga? Nisu.

Svaki tenk, svaka haubica, svaka puška i svaki metak koji je ubijao po Hrvatskoj i to nedavno, nosio je na sebi zvijezdu petokraku, istu onu koju danas veličaju Josipovići, Milanovići, Mesići, Stazići i svi oni kojima su puna usta nekakvog antifašizma.

Sram vas može biti. Gušite se u vlastitoj laži i licemjerju ali povijest će vas upamtiti kao neprijatelje hrvatskog naroda opasnije od samih četnika.

Oni su bar nosili kokardu i javno mrzili sve što diše hrvatski dok ovi naši izdajice sve čine kako bi uništili sve ono što nije uspjelo četničkim avionima i tenkovima i to putem institucija ove države. Mislim da nema države u svijetu koju vode njeni vlastiti neprijatelji, oni koji veličaju sve ono što je bilo upereno protiv same države koju vode.

Zapravo, pogledajmo samo tko nam vodi državu, tko su nam vlasnici medija, tko su “naj čitaniji” kolumnisti i tko odnosno što su nam moralne vertikale i “savjest Hrvatske” i duboko se zamislimo nad sudbinom ove države i hrvatskog naroda.

Zapitajmo se što je starije? Kokoš ili jaje? Odnosno…što je starije, antifašist ili peder?

Jesu li pederi izmislili antifašizam ili su antifašisti zapravo pederi? I jedni i drugi donose nam samo zlo jer njihova jednakost i tolerancija jest samo ono što oni misle da je ispravno dok mi hetero-neofašistički homofobi smatramo da svaki čovjek ima pravo odlučivati o svojoj spolnoj, političkoj, nacionalnoj i vjerskoj orijentaciji i nemamo ama baš ništa protiv homoseksualaca sve dok je to njihova privatna stvar isto kao što je i moja privatna stvar vlastita seksualna orjentacija.

Također nemam ništa ni protiv pravih antifašista a kako bi imao kad su ih ovi boljševici pobili odmah poslije drugog svjetskog rata samo zato što su sve godine rata mislili da se bore za slobodnu Hrvatsku a ne za neku umjetnu tvorevinu pod vladavinom četnika.

Na Poljudu neki pijani šjor nacrtao kosilicom nešto poput svastike pa se “čitav demokratski svijet” zgraža…ufffffffffffffff….sad smo ga naj***li.

A to što je Hrvatska posljednja zemlja na svijetu koja slavi masovnog ubojicu i diktatora tita, i k tome veliča simbole vlastitog krvnika, nitko se u svijetu ne zgraža jer to nije pisalo u Jutarnjem i nije bilo na Radmanoviziji.

ZDS

ČAPLJA

11 komentara na “JESU LI PEDERI ODUVIJEK ANTIFAŠISTI ILI SU ANTIFAŠISTI ODUVIJEK PEDERI?”

 1. Mario Sibran napisao:

  Odličan komentar za pročitat: “Čovjek se uvijek zapita “čija su to djeca u paradi?” Ti ljubitelji duge, pirsinga i tetovaža imaju svoje mame i tate. Nakon iznošenja ove političke platforme postaje jasno da to nisu djeca hrvatskih branitelja, niti “šatoraša”. To je zlatna mladež naših liberala i ljevičara. Dobro situirani, obijesni, otvoreni da sve probaju. Zašto ljevica toliko zagovara ove parade? Zato jer su njihova djeca u paradama.
  Ako je tata protiv šatora i protiv razbijanja ćiriličnih tabli, a djed izgradio karijeru na zatiranju “klerikalne desnice” (doslovno) – što očekivati od djece? — https://homunizam.wordpress.com/2015/06/09/pederski-proglas-zagreb-pride-2015/

 2. Pixie Bj napisao:

  Nema većih fašista od udruge koja ih okuplja ni većih pedera (ovdje mislim na karakternu osobinu) od onih koji se prave dato ne primjećuju.

 3. Marijo Baricic napisao:

  Tito je likvidira pedere, a pederi se danas na njega pozivaju! Zasto sponsori gay pride, ne posalju gayeve na komemoraciju Josipa Mardesica kojeg su titini komunisti likvidirali samo zato jer je bija homoseksualac?

 4. Dennis Perica napisao:

  Oni jesu pederi i fasisti i antifasisti zato to samo ima u talijana i to je njihova talijanska politika….. koliko se vidi talijani su glavni za NWO i ota NWO danas nas vlada zaratuje i osiromase ,zato mislu onda da nas cvrsce drzu…Danas u Hrvatskoj su fasisati cetnicka politika i antifasisti su isto cetnicka politika zato oni drzu sve stranke u Hrvatskoj…..cekamo stranku di oni ne drzu pa vidicemo kako hrvatska nji zakopa…bog i hrvati

 5. Ivana Šimić napisao:

  dobra fotka haha

 6. Helena Matić napisao:

  velo čudna korelacija moram priznat

 7. Mirjana Hovanjec napisao:

  Istina, svaka čast ko je ovo pismo napisao

 8. Niko Dujmić napisao:

  Ovo prvo popunjava ovo drugo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Smrt fašizmu, zabodi narodu !

Što više razmišljam o crtanju svastike na poljudskom travnjaku sve manje razumijem postupak njenoga autora,osim ako se ne radi o...

Close