KARAMARKO NAKON 11 MJESECI ŠUTNJE: “Bio sam u pravu.”

Nisam se vratio u aktivnu politiku, ali nikad ne reci nikad – kaže  Tomislav Karamarko,nakon što je u lipnju prošle godine podnio ostavku najprije na mjesto prvog potpredsjednika Vlade, a potom i na funkciju predsjednika HDZ-a.

U središnjici HDZ-a, otkako ju je napustio prije jedanaest mjeseci, Karamarko se nikada nije pojavio, iako je, reći će, u kontaktu s “mnogim prijateljima iz stranke”.

Kako danas gledate na događaje od prije godinu dana, rušenje Vlade, odnos s Mostom, pokušaj preslagivanja, ostavke… Biste li sada nešto drugačije napravili? Jeste li tada pogriješili?

– Ne mislim da sam pogriješio, možda bih jedino uskratio povjerenje nekim ljudima. Vrijeme je, kao i uvijek, najbolji tumač svih događaja. Tako je i protekla godina pokazala ispravnost mojih stavova i odluka kojima sam samo štitio nacionalne interese. Primjerice, predlaganje obostranog povlačenja iz arbitražnih postupaka kao jednom od mogućih rješenja spornih odnosa s MOL-om zbog kojeg je iskonstruirana teza o sukobu interesa, a pokazalo se da sam htio zaštititi Hrvatsku od znatne materijalne štete.

Što mislite o odlasku Hasanbegovića iz HDZ-a?

– Zlatko Hasanbegović je čovjek besprijekorne profesionalnosti, vrijednosti i integriteta. Veliki je domoljub, odan prijatelj i mislim da mu je mjesto u HDZ-u.

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Provokacija iz Srbije: Vukovar na ćirilici i zastava Draže Mihajlovića

Sportsko društvo Crvena zvezda iz Beograda osim duha i tijela jača i četnički pokret. Navijači Crvene zvezde donijeli su transparent...

Close