Objavljeno:
Hrvatska / Politika / VIJESTI | Objavio HKS">HKS

Konstituirajuća sjednica Predsjedništva Hrvatske konzervativne stranke

U Zagrebu je u subotu, 18. ožujka 2017. godine, održana konstituirajuća sjednica Predsjedništva HKS-a na kojoj se raspravljalo o pripremi i načinu izlaska na predstojeće lokalne izbore.


Predsjednik HKS-a Marijan Pavliček istaknuo je da je, nakon ujediniteljskog Sabora HKS-a i Akcije za bolju Hrvatsku, cilj daljnjeg djelovanja stranke nastavak okupljanja, odnosno ujedinjenja, sa strankama sličnog svjetonzora jer se samo na taj način može stvoriti respektabilna politička snaga na desnom političkom spektru.

 

“Prvi korak je napravljen, ali ne treba stati na tome, već svakodnevno treba raditi na jačanju stranke i promoviranju konzervativnih vrijednosti”, naglasio je Marijan Pavliček.

Odlučeno je da podružnice i organizacije, odnosno povjerenici, mogu slobodno odlučivati pri sklapanju potencijalnih koalicija sa strankama sličnog svjetonazora ili nezavisnim listama. Donijeta je odluka da će se konsitutirajuće sjednice Glavnog odbora, Začasnog suda i nadzornog odbora HKS-a održati 8. travnja u Zagrebu. Upućen je poziv svim podružnicama da se na lokalnim razinama gdje postoje uvjeti osnuje Hrvatska konzervativna mladež kako bi se u sljedeća tri mjeseca izabrao predsjednik mladeži i isti, sukladno Statutu HKS-a, kooptirao u Predsjednštvo stranke.

Autor: HKS

Facebook Comments
J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Ovrhe su oružje genocida

DRŽAVA OZAKONILA DRUMSKO RAZBOJSTVO: Današnja Hrvatska je jedan nevjerojatan kaos na svim razinama. Već legendarni sudac Mislav Kolakušić prvi je...

Close