Published On: Sri, ožu. 14th, 2018

Krešo Beljak je napravio veću štetu stranci nego ubojica Stjepana Radića

Ja sam prije godinu dana rekao kad sam izlazio iz HSS-a, to mogu i sada ponoviti, da je Beljak napravio veću štetu HSS-u nego Puniša Račić, jer je Puniša Račić ubio samo vodstvo HSS-a, a Beljak je ubio cijelu stranku i to je nepobitna istina”, kazao je Koren.

Zanimljivu izjavu dao je sinoć u HRT-ovoj emisiji Otvoreno bivši član HSS-a Darko Koren

Nastavljaju se kritike na račun predsjednika HSS-a Kreše Beljaka, nakon što je iz stranke otišao potpredsjednik Stjepan Kožić. Nakon Marijane Petir koja je putem društvenih mreža prije par dana kazala kako joj je drago da su drugi progledali, sinoć je u Otvorenom kritike na račun Beljaka uputio također bivši HSS-ovac Darko Koren.

“U tom svom izlaganju nakon davanja ostavke na sve funkcije, rekao je zapravo sve ono što sam mu ja govorio prije godinu dana, kada je ustrajao u tome da ostane uz Beljaka, koji je nesumnjivo, rekao bih ruinirao tu stogodišnju hrvatsku stranku. Ja sam prije godinu dana rekao kad sam izlazio iz HSS-a, to mogu i sada ponoviti, da je Beljak napravio veću štetu HSS-u nego Puniša Račić, jer je Puniša Račić ubio samo vodstvo HSS-a, a Beljak je ubio cijelu stranku i to je nepobitna istina”, kazao je Koren.

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Udruga Žene u Domovinskom ratu-Zadar: OPET USTAŠE ANTIFAŠISTI

OPET USTAŠE ANTIFAŠISTI LUDO PISMO KOJE JE NAPISAO r.a. NA INDEX PORTALU ZALUDILO ANTIFE Ako ovo pismo objaviš r.a. onda...

Close