Marko Perković-Thompson okupio tisuće ljudi na veličanstvenom koncertu u Ljubuškom

Povodom obilježavanja 25.obljetnice pogibije hrvatskih branitelja Nedjeljka Bandura, Žarka Miličevića, Slavka Macana, Ante Tolića i Adisa Mujanovića na Krivodolu kraj Mostara, komemoracija i prigodna molitva održala se na mjestu pogibije 23. svibnja 2017.godine (utorak) u 11 sati.

U večernjim satima na prostoru Centra malih sportova u Ljubuškom, s početkom u 20 sati, upriličen je bogat kulturno-zabavni program pod nazivom “Noć sjećanja” gdje je, uz recitatore i klape nastupio Marko Perković Thompson sa svojim bendom.

Marko Perković-Thompson pozdravio je sve nazočne, te se prisjetio poginulih branitelja.

“Posebna mi je čast večeras pjevati za naše poginule vitezove i njihove obitelji. U Hercegovini imam dosta poznanika, kumova i istinskih prijatelja, osjećam da tu pripadam”- izjavio je Marko Perković Thompson prije početka koncerta.

Dok je Thompson na bini redao svoje hitove poput Lijepa li si, Duh ratnika, Kletva kralja Zvonimira i mnoge druge, oduševljeno ga je mnoštvo slijedilo i pjevalo do posljednjeg stiha. Nekoliko tisuća Thompsonovih obožavatelja uživalo je u retrospektivnom repertoaru koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

(www.jabuka.tv)

Comments

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
OBLJETNICE: Nepoznati detalji o stvaranju HV-a i postrojavanju u Kranjčevićevoj

Zbog  toga se 28. svibnja obilježava Danom oružanih snaga RH. Prigoda je to da se prisjetimo kako je stvarana Hrvatska...

Close