Medved: Bez novih djelatnika ne možemo normalno funkcionirati

Podijeli ovo
Tagovi

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je u četvrtak, u vezi najava o zapošljavanju novih 50 djelatnika u tom ministarstvu do kraja godine, kako po uredbi o ustroju Ministarstvo hrvatskih branitelja ima 257 radnih mjesta, od čega je popunjeno 165 mjesta, pa više nije moguće funkcionirati na dosadašnji način.

“Imamo suglasnosti Ministarstva financija i Ministarstva uprave. Radi se o programu koji je planiran cijelu ovu godinu i sad smo u okviru zakonskih postupanja raspisali natječaj za popunu stručnog osoblja”, izjavio je Medved uoči sjednice Vlade.

Na primjedbu kako su sve glasnije kritike da je ova administracija prevelika, Medved je rekao kako je Ministarstvo hrvatskih branitelja u protekloj godini rješavalo 41.000 upravnih predmeta pa bez novog osoblja ne mogu normalno funkcionirati i realizirati sve planirane aktivnosti./Hina/

Comments

comments

4 komentara na “Medved: Bez novih djelatnika ne možemo normalno funkcionirati”

  1. Pero Levarda napisao:

    Ima na Zavodu za zapošljavanje Hrvatski Branitelja i njihove djece

  2. Ivan Dragovoljac napisao:

    MINISTRE MEDVED A ŠTA JE S ONIH 83000 BRANITELJA NEZAPOSLENIH. KAD ĆE ONI DOĆI NA RED? NIKADA!!!!! SVE JE TO JEDNA VELIKA LAŽ I PREVARA!!!!!!!!!!!!!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH

Read previous post:
Kostur velike koalicije najgori je za Pupovca, glasuje li SDP po savjesti, SDSS postaje nebitan!

Vlada Andreja Plenkovića, kao i mnoge druge prije njega, svoju stabilnost duguje glasovima zastupnika manjina. Zbog toga su Milorad Pupovac,...

Close