Ministar Medved otvorio 16. Susrete djece hrvatskih branitelja

Ministar hrvatskih branitelja i izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Tomo Medved u utorak, 29. kolovoza 2017. godine, otvorio je u Savudriji 16. Susrete djece hrvatskih branitelja – uspomene na sretnu budućnost.

Ovi već tradicionalni susreti, koje organizira Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, promiču vrijednosti Domovinskog rata i odgajaju djecu na način da zavole domovinu, upoznaju njene ljepote i znamenitosti kao blago koje moraju njegovati svojim stvaralaštvom, umom i rukama.
Šestotinjak djece iz svih krajeva hrvatske, u naredna će se tri dana natjecati u raznim sportskim, umjetničkim i društvenim disciplinama.

Comments

comments

2 komentara na “Ministar Medved otvorio 16. Susrete djece hrvatskih branitelja”

  1. Drazenka Brcic napisao:

    napokon da je neko nesto pametno napravio

  2. Martina Peunić napisao:

    Kako su neki djeca hrv. branitelja, a neki (koji realno jesu) nisu djeca hrv. branitelja? Poštujem sve branitelje, ali ne razumijem kako mnogi i razne institucije kažu: “Otac Vam nije ranjen niti je poginuo pa nemate pravo…”. Ja na to odgovaram stalno s: Bogu hvala! Ali, kako se netko može smatrati djetetom takvog branitelja koji je poginuo 1993., a rođeno je 1995.1996. pa nadalje!? Samo me to zanima (ako me razumijete).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

SLUŠAJTE BRANITELJSKI RADIO RH

Read previous post:
OVA SLIKA JE DOKAZ DVOLIČNOSTI KOSORKE: Pozirala je uz pozdrav ‘Za dom spremni’, a danas traži zabranu HOS-a

Mnogi  se danas natječu tko će maštovitije osuditi “ustaški podzrav u Jasenovcu”. Jedna od njih je i bivša premijerka Jadranka...

Close