MLADEN PAVKOVIĆ: Dosta je kumrovečkog derneka!

U Kumrovcu su se ove subote (27. svibnja 2017.) opet u velikom broju okupili Jugoslaveni, ili bolje rečeno oni koji ne vole slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu.

Vijorile su se jugoslavenske zastave s crvenom petokrakom, nosile su se kape i majice s likom druga Tita, pjevalo se i klicalo propaloj državi, a pljuvalo i bljuvalo po Hrvatskoj i Hrvatima, ističući da se nekada u vrijeme Jugoslavije živjelo najmanje pet puta bolje.

Govornici su također naglašavali da Hrvatsku treba graditi na „Titovu putu“ te pravdali sve zločine Tita i partije u vrijeme komunizma.

Bio je to još jedan partizansko-komunistički dernek, koji je završio pjevanjem i plesanjem srbijanskih kola. Sve je izgledalo kao da više ne živimo u Hrvatskoj već i dalje u Jugoslaviji, protiv koje smo se borili.

No, ne možemo a da se ne upitamo: mogu li se usred Kumrovca vijoriti jugoslavenske zastave? Nije li to kazneno djelo? Mogu li sudionici ovog sramnog skupa bez problema nositi uniforme zločinačke JNA, pa i one u kojima su se u vrijeme Domovinskoga rata borili srbijanski agresori?

I naposljetku, može li netko, kao na ovom derneku, s pozornice galamiti protiv hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskoga rata, aktualnog državnog rukovodstva, uzdizati Tita, a javno ili prešutno ponižavati prvog hrvatskog predsjednika, vojskovođu i pobjednika hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata dr. Franju Tuđmana?

Inače, ta “partizansko-komunistička rulja“ svaki puta kad na nekom skupu vidi hrvatske zastave najčešće dobije proljev!

Pa, ako im je tako lijepo bilo u Jugoslaviji, uz Tita, Rankovića, Bakarića, Planinc, Dolanca, Perkovića, Mustača, Blaževića i brojne druge komunističke zločince, što nisu sačuvali „lijepu njihovu“, već su se u vrijeme srbijanske agresije na Republiku Hrvatsku poput miševa sakrili u rupe te tek kad je Hrvatska postala Hrvatska ponovno digli glave? Jaki su samo kad je ugašeno svijetlo, a kad se upali bježe poput štakora!

Svi ti i takvi obično ističu da je Tito imao i dobrih strana. A koji ih zločinac nema? Međutim, oni zaboravljaju da se Titu, komunistima i tzv. antifašisitima ne sudi zbog dobrih, već loših strana, zbog Križnih putova, Golih otoka, Stare Gradiške, Lepoglave, jednom riječju za ubijanje i masakriranje Hrvata prije svega bez suda i suđenja!

Oni koji su 1991. branili Jugoslaviju (oružanom silom!) izgubili su rat, a s njime i tu državu, koja danas postoji samo kao „zločinačka zemlja“, na čijem je čelu bio bravar iz Kumrovca.

No, kako god bilo da bilo, i nakon ovog derneka trebalo bi se oglasiti i Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, Uskok i slične organizacije.

Dosta je bilo srbijanskih opanaka, harmonike, janjetine i Srbije i propale Jugoslavije usred – Hrvatske!

Oko petnaestak tisuća onih koji su dali svoje živote za hrvatsku državu i iznimno veliki broj hrvatskih branitelja i stradalnika za to se sigurno nisu borili!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Comments

comments

Odgovori

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

%d blogeri kao ovaj:
Read previous post:
‘Vrh HDZ-a nema ništa protiv da HSS, HNS ili IDS budu novi partneri u Vladi’

Žao mi je što Drago Prgomet nije ostvario bolji rezultat. S obzirom na popularnost aktualnog gradonačelnika Bandića, s obzirom na...

Close