Nakon optužbi na njegov račun, Karamarko još žešće odgovorio Pernaru

 

Meta kritika od strane Ivana Vilibora Sinčića i Ivana Pernara u Saboru je danas bio Tomislav Karamarko. Nakon što je Pernar, nakon izbacivanja iz sabornice, iznio ozbiljne optužbe na njegov račun, pitali smo i Karamarka za komentar.

Nakon izbacivanja iz sabornice, Ivan Pernar se pred novinarima odmah obrušio na Tomislava Karamarka: “Zviždačica Sonja Vlahek rekla da je firma Soboli morala dobiti posao video nadzora u Hrvatskoj pošti. Zašto? Zato što je Karamarko iza nje stajao. Ona je to rekla i ona je o tome progovorila. Poslije toga je premlaćena. I onda je Karamarko tužio za klevetu. I Karamarko je izgubio tu tužbu za klevetu”, rekao je Ivan Pernar nakon izbacivanja sa sjednice Sabora.

To su laži!

Za komentar Pernarovih ozbiljnih optužbi kontaktirali smo Tomislava Karamarka koji je rekao da se radi o lažima: “
Izjava navedenog je od prve do zadnje riječi laž i izmišljotina. Niti znam tko je ta gospođa, niti sam ikoga tužio, niti ikakvu tužbu za klevetu izgubio, niti imam ikakve veze s cijelom tom konstrukcijom. Te iste paranoične stupidarije su već izgovarane od rečenih i njima sličnih. Vrlo rado bih o tome na sudu ako su navedeni spremni odreći se imuniteta saborskog zastupnika. Jer kao što smo vidjeli, klupe tog visokog doma mogu biti dobra zaštita od odgovornosti za izrečeno, raznim klevetnicima, lažljivcima, pozerima i prodavačima jeftine demagogije”, poručio je Tomislav Karamarko za DNEVNIK.hr.

Podsjetimo, tijekom izlaganja Ivana Sinčića, Ivan Pernar je neprestano dobacivao Reineru iz klupe nezadovoljan što Reiner prekida Sinčićev govor o Tomislavu Karamarku. U konačnici je sjednica prekinuta, a Pernara su na silu iznijeli pripadnici Saborske straže.

Ivan Sinčić je zato svoje izlaganje dovršio iz klupe: “Danas je tema kleveta, pitanje je je li Karamarko kriminalac. Ja sam to htio objasniti na temelju zviždača koji su opisali kako se izvlačio novac. Objasnio sam da vlasti namjerno ne žele promijeniti kadrove i da ne daju dovoljno sredstava. Za DORH već desetljećima nema dovoljno novca. Htio sam govoriti kako su se u MUP-u vršila kadroviranja i kako je Karamarko raspolagao svim informacijama o Sanaderu i ostalima”, kazao je Sinčić.

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
HRVATSKA NEMOĆNA PROTIV GOROPADNE NJEMAČKE: Evo s kim će i kada ‘Kauboji’ igrati osminu finala

RUKOMET SP Hrvatski rukometaši su poraženi u dvoboju protiv Njemačke 21-28 (9-13). Odmah s početka valja reći, Hrvatska nije zaslužila...

Close