Nasljednici komunista koji su očistili Zagreb ’45. sad viču da je njihov

Jurčević kaže kako je hrvatska elita likvidirana ’45. kada su se primitivci naselili u njihove stanove

Antifašistička liga u četvrtak 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, organizirat će skup Trg je NAŠ, kojom će tražiti ostanak imena Trga maršala Tita u Zagrebu. Pitali smo istaknutog povjesničara Josipa Jurčevića kako komentira takav skup te tvrdnju Rade Borić da referendum o promjeni imena trga neće proći.

Josip Jurčević za Direktno kaže kako osobe koje organiziraju skup Trg je NAŠ, kojom će tražiti ostanak imena Trga maršala Tita u Zagrebu, zapravo štite zločine koji su počinjeni, a pogotovo kult-osobu Josipa Broza Tita.

“Ta izreka ‘Zagreb je naš’ potpuno je točna, budući da su oni zaista naselili Zagreb ’45. ubijajući sve što je vrijedilo u Zagrebu. Cijelu društveno-hrvatsku elitu doslovno su likvidirali u fizičkom smislu, uselili su se kao primitivci u njihove stanove i danas oni viču ‘Zagreb je naš’, kaže Jurčević.

Istaknuti povjesničar podsjeća kako je društvena pretkomunistička elita bila ubijena i bačena u jame, a sljednici toga, bilo biološki ili ideološki, viču ‘Zagreb je naš’.

“Vjeruju u referendum budući da su očistili i prognali Zagreb ’45. i sada smatraju da je on njihov”, zaključio je za Direktno Josip Jurčević.

 

Comments

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
U Pakoštanima nastavak snimanja filma “General”

Nastavak snimanja filma “General”, koji prati životni put hrvatskoga generala Ante Gotovine, nastavlja se u subotu središtu Pakoštana, najavio je...

Close