“Neofašist” Carlos Zvonimir Drago Pilsel izgubio institucionalnu financijsku potporu portalu Autograf!?

Iz krugova koji čine većinu u Skupštini grada Zagreba te istaknutih dužnosnika hrvatskog Ministarstva kulture, dobili smo informaciju kako Pilselov privatni portal Autograf, nakon njegovih necivilizacijskih ispada, gubi financijsku potporu gradskih i državnih institucija.

„Pilsel je svojom zadnjom izjavom najgrublje uvrijedio 1.114.945 hrvatskih birača, koji su na predsjedničkim izborima glasovali za Kolindu Grabar Kitarović. Njegov portal će izgubiti financijsku potporu naših institucija“. Sugovornici su jedinstveni u ocjeni kako je Pilsel ovakvim istupom najgrublje prekršio sve norme uljuđenog, građanskog, demokratskog društva.

Podsjetimo, Carlos Zvonimir Drago Pilsel je na svome Twitter profilu objavio“Ivo Josipović je imao udes. Ali se nije zabio u tramvaj kao pravi domoljubi. Događa se. Hm. Moglo se izbjeći da budale nisu glasale za KGK.”

Nedopustivo je novcem poreznih obveznika financirati portale koji promiču netoleranciju, mržnju i neofašizam.

Carlos Zvonimir Drago Pilsel je na svom privatnom portalu angažirao niz autora kojima je zajedničko – neofašističko projugoslavenstvo obilježje. Među njima se smjestila i nekolicina, poput Ante Tomića, kojima je osnovni zadatak širiti mržnju tekstovima protiv hrvatskog suverenizma i suverenista.

Imenovani Pilsel,s nekolicinom imena, nakon svoga evolutivnog procesa od zakletoga ustaše do anfifašističkog, projugoslavenskog, liberalno-klerikalnog intelektualca, na kraju je završio duboko u vodama neofašista. Postao je isključiv, netolerantan, militantan, i pun mržnje za svakoga tko nosi i promiče suverenistička i slobodarska uvjerenja, čemu najvjernije svjedoče njegovi tekstovi.

Privatni portal Carlosa, Zvonimira, Drage Pilsela deklarativno se diči  vrijednostima  kojih on većinu sam sustavno gazi. Na naslovnici portala sjajnim su slovima istaknuti: etičnost, ljudska prava, mirotvorstvo, ekumenizam, međureligijski dijalog i tolerancija. Da nije perverzno i žalosno, bilo bi smiješno.

Redakciju  privatnog portala čine Carlos Zvonimir Drago Pilsel i njegova supruga Claudia Keller Pilsel; tajnica je opet supruga Carlosa Zvonimira Drage Pilsela, Claudia Keller Pilsel.

Nositelj računa je Carlos Zvonimir Drago Pilsel.

Portal su financijski poduprli, novcem građana, Ured za kulturu i sport grada Zagreba te hrvatsko Ministarstvo kulture.

Nakon najnovijeg izgreda Pilsel će očito ostati bez značajnog dijela potpore.

Željko Maršić-Zenga

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – DRAGOMIR VUČAK
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – MIROSLAV HOTKA
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – PETAR TOTIĆ
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – GOJKO IVAN VIDAKOVIĆ
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – TOMISLAV DUMANČIĆ
 • komunističkizločini.net

  Glas Brotnja

  Dragovoljac.com

  Kamenjar.com

  Maxportal

  Direktno.hr

  Sloboda.hr

  Narod.hr

  HKV

  Braniteljski-portal.hr

  HRsvijet

  Dnevno.hr

  Hrvatsko Nebo

  Read previous post:
  Bandić stopira financiranje svih zagrebačkih ‘antifašista’!

  Gradonačelnik Milan Bandić zaustavio je financiranje svih projekata zagrebačkih udruga Saveza antifašističkih boraca i antifašista. Najgore je počelo još u...

  Close