Novi blog: Ivica Todorić objavio kad se vraća u Hrvatsku

Ivica Todorić, vlasnik Agrokora, za kojim je Državno odvjetništvo u subotu raspisalo međunarodnu tjeralicu, oglasio se na svom blogu, rekavši da će se vratiti u Hrvatsku čim završi prikupljanjne relevantnih dokaza.

“Da bi me spriječili u prikupljanju dokaza i dokumentacije protiv njih osobno, brzopleto su sastavili sramotnu kaznenu prijavu kako bi me pritvorili. Čim završim prikupljanje relevantnih dokaza vraćam se u Hrvatsku kako bih se suprotstavio zajedničkom zločinačkom pothvatu dijela političkih elita i njihovih pomoćnika koji se sakrivaju iza institucija države”, stoji u novoj objavi Ivice Todorića na njegovom blogu.

Todorić kaže da nije čovjek koji bježi od odgovornosti, te ponavlja da je odgovornost, ukoliko ona postoji, isključivo njegova.

“No, kao čovjek kojem su teško povrijeđena ljudska prava sa svojim odvjetničkim timom prikupljam dokaze i činjenice kako bih se mogao suprotstaviti lažima iz kaznene prijave i obraniti i sebe i moje suradnike od političkog progona kojem je cilj zataškati činjenicu da je upravo politika otela privatno vlasništvo u kojemu danas caruje bezvlašće i stvarni kriminal”, poručuje Todorić.

Vlasnik Agrokora za kojim je DORH u subotu raspisao međunarodnu tjeralicu kaže da više od 10 mjeseci svjedoči “nevjerojatnom političkom progonu” njega i njegovih suradnika od strane političkih elita.

“Te iste političke strukture znaju da sam ja konzervativni demokršćanin i svjesni su, kad im se i politički suprotstavim, da će izgubiti svoje privilegije i nestati s političke scene. U ovom trenutku prikupljam činjenice kojima dokazujem da je projekt rušenja Agrokora stvoren u sprezi između hrvatske političke elite i stranih lešinarskih fondova”, piše bjegunac Todorić na svom blogu, dodajući da dio političkih struktura i njihovi partneri “koji su našli politički i ekonomski interes u propadanju najveće hrvatske kompanije”, kako bi prikrili svoje namjere svoj izgovor traže u “navodnim kriminalnim radnjama ljudi koji su radom kroz desetljeća stvorili Agrokor”.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Hasanbegović: Bandić o Ivi Loli Ribaru zna koliko i ja o kvantnoj fizici

“Agrokor u biti jest i prvorazredno svjetonazorsko pitanje, ali ne na način kako mi se, neutemeljeno, imputirala uporaba toga pojma....

Close