Obavijest udrugama iz Domovinskog rata o prijevozu povodom Oluje

PI5aML2acTCWvX8EzmIxjJhBAW-Cke-xdJFrh8ThHpfNbXkD7YlplwB5pCQWEU4m3IBPwQ=w1409-h1044

Ministarstvo branitelja sufinancirat će troškove autobusnog prijevoza za udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata.

Povodom obilježavanja 20. obljetnice VRO Oluja, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Ministarstvo branitelja sufinancirat će troškove autobusnog prijevoza za udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata koje žele doći na proslavu obljetnice 4. kolovoza 2015. godine u Zagreb, odnosno 5. kolovoza 2015. godine u Knin.

U svrhu ostvarivanja sufinanciranja troškova autobusnog prijevoza, udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata su u obvezi Ministarstvu branitelja dostaviti pisanu zamolbu s potrebnim podacima o radu udruge, uz navođenje odgovorne osobe udruge, žiro-računa, OIB-a i adrese udruge. Uz pisanu zamolbu, udruge su u obvezi priložiti i ponudu prijevoznika koji će obaviti uslugu prijevoza, kako bi zamolba mogla biti uzeta u razmatranje.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Ministarstvu branitelja na broj telefona 01/2308-891.

Facebook Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
SJEĆANJE NA HRVATSKOGA GENERALA, ĐURU BRODARCA

13. srpnja 2011. - 13. srpnja 2015. Sjećanje na hrvatskog generala Đuru Brodarca preminulog 13. srpnja 2011. godine u osječkoj...

Close