Objavljeno: Čet, lip. 1st, 2017
Ministarstvo / VIJESTI | Objavio MHB">MHB

Održana svečana dodjela rješenja i ključeva stanova

Pomoćnik ministra Nenad Križić uručio je u subotu, 27. svibnja 2017. godine, rješenja i ključeve stanova u Slavonskom Brodu i Županji.

U prostorijama Gradske vijećnice u Slavonskom Brodu održana je svečana dodjela rješenja i ključeva stanova. Pomoćnik ministra Nenad Križić dodijelio je rješenja i ključeve za pet stanova koji su u potpunosti obnovljeni i sanirani za što je utrošeno 100.000,00 kuna te dva stambena kredita u iznosu od 20.108,00 eura

Nakon svečane dodjele u Slavonskom Brodu, u prostorijama Gradske vijećnice u Županji održana je svečana dodjela rješenja i ključeva kada je pomoćnik ministra Nenad Križić dodijelio rješenja i ključeve za sedam stanova koji su u potpunosti obnovljeni i sanirani za što je utrošeno 180.574,72 kuna.

Dodjela stambenog kredita i financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine ostvaruje se sukladno Listi prvenstva za dodjelu stambenog kredita i Listi prvenstva za dodjelu financijske potpore koje utvrđuje Ministarstvo hrvatskih branitelja za svaku kalendarsku godinu. Na Listi prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2017. godinu nalazi se 11.159 zahtjeva, a na Listi prvenstva za dodjelu financijske potpore 377 zahtjeva.

Autor: MHB

Comments

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Prikaz lokacija masovnih zločina u Domovinskom ratu u Google maps

U prikazu koji objavljujemo na stranici Masovni zločini dostupni su osnovni podaci o pojedinim masovnim zločinima počinjenima nad hrvatskim građanima...

Close