Pavković odbrusio Pilslu

Pavković odbrusio Pilslu: Kakav diletant, kakav literarni lažov! Bilo bi dobro znati za koga je radio kao „teolog“ u Americi, a za koga danas radi?

Bilo bi dobro znati za koga je radio kao „teolog“ u Americi, a za koga danas radi?…

Nakon još jedne obljetnice smrti prvog hrvatskog predsjednika i vojskovođe dr. Franje Tuđmana ponovno se javio, a tko drugi nego – Drago Pilsel („KGK glorificira zločinca Tuđmana i nameće teret kolektivne krivnje“, Autograf 11.12.2017.).

Neki i dalje smatraju da ovom piskaralu ne treba odgovarati, tim prije što se zna njegova politička i ina orijentacija. Međutim, s time se ne treba složiti, jer taj i takav nije sam. Na svoj mlin neprestano vuče ultraljevičare, koji u svom „programu“ imaju zacrtano bljuvanje i pljuvanje po svemu što hrvatski diše, a za to su i debelo plaćeni.

Tako jadni, jalni i krvožedni Pilsel kontinuirano nameće tezu o Tuđmanu kao zločincu. A kad bi ga pitali: koji je sud prvom hrvatskom predsjedniku donio jednu ovakvu monstruoznu osudu, onda bi odgovor bio – ni jedan, odnosno takva je osuda donijeta u glavi ovog, ali i sličnih kameleona. Zna li uopće taj jadnik što govori i piše?

Za Tuđmana dalje kaže da je bio, i to žestoko, „generator sustava koji su negirali i gazili ljudska prava“. Da je tome tako, onda se razni pilseli nikada ne bi mogli iz Argentine vratiti u Hrvatsku, i to poput drugih Udbaša – bez provjere!

Bilo bi dobro znati za koga je radio kao „teolog“ u Americi, a za koga danas radi?

Pilsel ističe i ovo: „Tuđman je bio, u to nema nikakve sumnje, ratni zločinac, i sve je pomno isplanirao, on je želio ostvariti Pavelićevu viziju ustaške države etnički očišćenu od Srba i to barem u granicama Banovine Hrvatske iz 1939. godine.“

Ako je tko bio za ustaše i Pavelića onda je to bio ovaj „krezubi“ spisatelj. Uhvatila ga sinkopa! Naime, nije li baš on u Argentini bio istinski zagovornik ustaške politike? Kad se vratio u Hrvatsku također je prodavao „ustašku maglu“, sve do trenutka dok i sam nije uvidio da od toga neće biti ništa, pa se preokrenuo. Sada je veliki zagovornik stavova jednog Mesića, Josipovića, Tomića, Pofuka, Kregara i drugih „pomozbog“ junaka.

U svojim komentarima redovno iznosi laži i poluistine, koje mogu dokazati samo takvi kakav je i sam. Citira neki izmišljeni razgovor Mire Šuvar s Edom Murtićem, u kojem ovaj lijevi likovni umjetnik tobože prepričava kako je Tuđman došao prije izbora 1990. u njegov atelje i oduševljeno počeo pričati: „Da hrvatski narod krvlju mora dobiti svoju državu, da ćemo mi (on s HDZ-om) napraviti ono što Ante Pavelić nije uspio napraviti 1941. godine, da će 5o posto Srba morati spakirati kofere i odseliti, a ostalih 50 posto ili postati Hrvati ili nestati!“
A zapravo je bilo obrnuto. Srbi su tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata ubijali i tjerali Hrvate iz njihova ognjišta, dok je Tuđman i prije Vojno-redarstvene operacije Oluja pozivao Srbe da ostanu. Koliki su samo amnestirani?

Pilsel, inače, sebe naziva „neovisnim“ novinarom, pa kaže da je svojedobno „Tuđman urlao na opoziciju i na nas neovisne novinare koje je mrzio iz dna duše“.

Kakav diletant, kakav literarni lažov!

Tuđman nikada nije na takve “urlao“ i „mrzio“ ih jer ih nije ni poznavao!
Pilsel i slični tek sada sebi daju važnost koju nikada nisu imali!

Mladen Pavković,
predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Facebook Comments

14 komentara na “Pavković odbrusio Pilslu”

 1. Stjepan Nemčić napisao:

  DELAL JE ZA OVE KMERČINE, ISTI GA STISLI ZA JAJCA I SAD GLUMI KOMUNISTIČKOG GEBELSA

 2. Ivica Krčelić napisao:

  Govno udbaško jugo nostalgičari!!!!!

 3. Šime Pelušić napisao:

  pogledaj taj sotonski pogled ,,mržnja,,

 4. Ivan Torbar napisao:

  Mladene, na protuhe poput dotičnoga ne treba trošiti riječi, niti obraćati pozornost , jednostavno ignorirati,kao da ne postoje,jer to ih najviše boli!!!!!

 5. Ruza Kekez napisao:

  Njega treba istrat iz Hrvatske jer nije samo nakaza zlotvor nego grdninam narod koda je ga poplava izbacila

 6. Ilija Bojic napisao:

  Opet vi MISEVI o piromanu…

 7. Ivan Novak napisao:

  pilsel neosporno ima mozak ali probajte ga shvatiti ovako neorganiziran i sjenilan negdje je pogubio uputstva za njegovu upotrebu.

 8. Pa kad če se več jednom spalit

 9. Mate Maric napisao:

  G Pavkovicu Za koga Bestija radi Nije Nitko . Znamo da ne radi za Hr Drzavu . Bestija ne placat niti jedne Kune . Za Par mjeseci ce se znati Za koga i za sto radi Dubre . I takvima niti jedne Kune Pa ce svi biti ZDS Pozdrav Paraziti .

 10. Gdje je vjerodostojnost ovog da će se objesiti ako se magarčev trg skine

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
HAŠKA PRAVDA: Za zločine u hrvatskobošnjačkom ratu- Hrvatima 273, Bošnjacima 8,5 godina zatvora

Da su Haško tužiteljstvo i Haški sud imali različite kriterije za procesuiranje odgovornih za zločine u hrvatsko-bošnjačkom ratnom sukobu, najilustrativnije...

Close