Objavljeno: Sri, sij. 10th, 2018

PEKMEZ POLITIKA

Ucjene i pritisci sijevaju iz Dežele. Zmajčeki ridaju i u suzama mole Europsku Uniju da sa kloferom disciplinira Hrvatsku.

Inzistiraju na dva ,do tri udarca kloferom po goloj stražnjici, kako bi se arbitraža obavijena fekalnim muljanjima, mogla sprovesti na opće veselje i zadovoljstvo svih u Uniji.

Sarma slalom u duhu sniježne kraljice, tamo negdje iza sedam gora i sedam bora u Deželi, gdje je vrckavi Kekec nadmudrio zločestog Bednjanca i raspekmezio Hrvate u cijelosti, odvija se prema uobićajenom ritualu.

Gdje će nas odvesti ta pekmezasta politika ?

Iz Dežele, te zemlje nedođije, ne dolazi već skoro dvadesetak i više godina, ništa dobrog i dobronamjernog. Samo zloba, jal, ljubomora i pokvarenost do srži.

Čemu se forsirati i nuditi dobru volju. Glumiti dobrosusjedske odnose, kad su nam pokazali da nas ne vole i da nismo dobrodošli i poželjni, osim kad su sarma i skijanje u pitanju, radi berbe Eura.

Ima načina da se Dežela zauzda i da joj se pokaže gdje joj je mjesto. Samo treba malo više političke volje i odlućnosti.

Za PDN: Zooro pl. Podunajec

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
ROMAN LELJAK – ISTRAŽIVAČ KOJI JE ZADUŽIO HRVATE

Časni, pošteni čovjek, hrabri istraživač i beskompromisni borac za istinu Slovenac Roman Leljak, na polju istraživanja hrvatskih ratnih i poratnih...

Close