Objavljeno: Pet, svi. 19th, 2017

Politički bleferi u pozi narodnih tribuna

Joško Kontić  je  2. na zajedničkoj listi SDP-a i HSLS-a u 9. izbornoj jedinici,  kada već 3.siječnja, 2000., neposredno nakon smrti dr.Tuđmana, SKH na čelu sa Ivicom Račanom preuzima i svu vlast u svoje ruke, istom se elegantno otarasivši HSLS-a.

Već duže vrijeme, a to je potvrđeno i u dosadašnjem dijelu izborne kampanje, građani Hrvatske prepoznali su SDP i HSLS kao političku snagu spremnu i sposobnu da donese pozitivne promjene ovoj napaćenoj zemlji”.Joško Kontić 1999.godine.

Danas je J.Kontić i dalje  dio političke elite, koja po sinjskim kafićima vodi kuloarsku politiku, pod pokroviteljstvom radijske postaje Hit-radio Sinj, koje je  vlasnik, kao i  portala Ferata.hr.

Već po samoj svojoj pojavi, g.Miro Bulj odaje osobu zaljubljenu u politiku, koja unatoč mistifikacijama oko svojih ratnih podviga ( sam je bez ikakvih koordinatora, navigacijske opreme, azimuta i tome slično, naveo  VBR na četničko gnjezdo ) nije uspio na hrvatskoj političkoj sceni, mada je kohabitacijom sa J.Kontićem pokazao da mu smjelosti ne nedostaje.

Kako će se medijski dugo najavljivani come-back dvojice ‘tribunaša’ i završiti, te da li će J.Kontiću poći za rukom još  jednom se ukrcati u HSabor šlepajući se ovog puta uz ambicioznog M.Bulja, ostaje za vidjeti.

Zdenka Bilobrk

Comments

comments

Jedan odgovor na “Politički bleferi u pozi narodnih tribuna”

 1. Zdenka Bilobrk napisao:

  Čujem da su se nekidan po Sinju prešetavali Mostovci Miro Bulj i Ivan Kovačić- to je onaj koji je kazao “Josip Broz Tito bio je uspješan državnik, koji nosi odgovornost i za Križni put,
  Bleiburg i druge tragedije iz tog perioda,
  no smatram da je imao i pozitivno djelovanje. Imena trgova i ulica ne bih mijenjao jer bi to dodatno podijelilo društvo”

  E, sad, ako ništa drugo, g.Bulj nema predrasuda prema antifašistima, niti pak oni nalaze išta sporno u njemu, što samo potvrđuje staru hrvatsku poslovicu koja nas uči, ‘da se svak voli
  po*rat na veću ćulu’.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Hod za život: Sarnavka u pokušaju blaćenja, uvredama se samo sramoti

Inicijativa je reagirala nakon što je Sarnavka poručila da je dobila prijetnju na Facebooku od volontera 'Hoda za život' Inicijativa...

Close