Published On: Pet, velj. 2nd, 2018

Povodom Dana Grada odana počast braniteljima Dubrovnika

Predstavnici Grada Dubrovnika položili su danas vijenac i zapalili svijeću kod Spomen obilježja na groblju Boninovo te su na taj način u povodu Feste svetog Vlaha i Dana Grada odali počast braniteljima poginulim u obrani Dubrovnika.

U ime Grada Dubrovnika vijence su položili i svijeće zapalili gradonačelnik Franković, zamjenice gradonačelnika Jelka Tepšić i Orlanda Tokić te predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica, kao i drugi službenici gradske uprave, pročelnice i pročelnici.

Poginulim braniteljima poklonili su se i predstavnici Ministarstva branitelja Republike Hrvatske, gradonačelnik grada prijatelja Vukovara Ivan Penava sa suradnicima, predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, predstavnici udruga branitelja i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Vijenac je u ime prijateljice Dubrovnika i dobrotvorke Olge Stoss iz grada prijatelja Bad Homburga položio gospodin Niko Pavlović, bivši djelatnik i dugogodišnji pročelnik Grada Dubrovnika.

DULIST

 

J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
2. veljače – blagdan Svijećnice

Blagdan je Svijećnice ili Kandelore, drugi dan veljače, točno 40 dana nakon Božića. Po predaji, tog je dana Marija donijela...

Close