Objavljeno: Pet, sij. 12th, 2018
Hrvatska / VIJESTI | Objavio HRT">HRT

Predsjednica na prijmu: Hvala na službi, domovini uvijek vjerni

Na Pantovčaku je održan svečani prijam predsjednice i vrhovne zapovjednice Oružanih snaga RH Kolinde Grabar-Kitarović u prigodi umirovljenja 36 generala, admirala, brigadira i kapetana bojnog broda Oružanih snaga. Predsjednica im je zahvalila na službi domovini.

Služba i odanost hrvatskog časnika domovini ne prestaje njegovim formalnim umirovljenjem. U ime hrvatskog naroda, svih hrvatskih državljana i u svoje osobno ime hvala vam još jednom za sve što ste dali Hrvatskoj. Gospodo generali, admirali, brigadiri, kapetani bojnog broda vjerujem da kao i do sada ostajete hrvatskoj domovini uvijek vjerni, rekla je, među ostalim, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Naša obitelj su Oružane snage Republike Hrvatske. Vi koji ostajete nastavljate otpočeti maraton, a u nama imate oslonac i potporu i ljude koji poštuju sve napore našeg obrambenog sustava, izjavio je umirovljeni general OS RH Slavko Barić.

Autor: HRT

J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – RADE OPAČIĆ

  Uredništvo PDN-a i Braniteljskog radija izražava najiskreniju sućut obitelji, prijateljima i suborcima. S nama je zauvijek

Close