Ratni zapovjednik SJP MUP-a prozvao krovne braniteljske Udruge iz Domovinskog rata…

Ratni zapovjednik SJP MUP-a prozvao krovne braniteljske Udruge iz Domovinskog rata…Nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja…

Koliko mogu pročitati u sredstvima javnog priopćavanja i portalima,istina o Domovinskom ratu se iskrivljuje jer nitko ne želi čuti pravu istinu…Predsjednici krovnih Udruga nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja…

U svom komentaru na vijest o kurikulu i novijoj hrvatskoj povijesti, ratni zapovjednik SJP MUP-a. Ladislav Ostopanj-Laci , zabrinuto je prozvao krovne braniteljske Udruge iz Domovinskom rata u kojem ih upozorava na iskrivljavanje istine o obrambenom Domovinskom ratu te o kurikulnoj reformi i napominje da se sada pišu udžbenici povijesti pa ih nadalje vrlo odgovorno poziva; predsjednici krovnih Udruga nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja.

Cijeli komentar donosimo u izvornom obliku.


-Poštovani predsjednici krovnih Udruga proizišlih iz Domovinskog rata(HVIDR-a,UHDDR-,SJP-a MUP-a i dr.) mislim da je krajnje vrijeme da se oglasite i javno tražite sastanak sa Premijerom glede kurikularne reforme ako treba i po cijenu izlaska i javnog protesta svih branitelja.

-Koliko mogu pročitati u sredstvima javnog priopćavanja i portalima,istina o Domovinskom ratu se iskrivljuje jer nitko ne želi čuti pravu istinu.

facebook/spomen obilježje poginulim Hrvatskim braniteljima-Okučani

-Zašto u toj ekipi pametnih ljudi koji rade reformu školstva nema predstavnika branitelja i odgovornih osoba iz Memorijalnog centra domovinskog rata koji činjenicama i argumentima pišu o događajima iz tog vremena.

Bez obzira kome ta istina odgovarala ili ne, nemojmo odustati od nje jer to zaslužuju prije svega naši poginuli,ranjeni,stradali,prognani i drugi. Sada se pišu udžbenici povijesti i treba prije tiskanja dobro pročitati materijale. Predsjednici krovnih Udruga nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja.

Komentar Ladislava Ostopanjaratnog zapovjednika

Ratni zapovjednik SJP MUP-a. Ladislav Ostopanj-Laci

Facebook-Ladislav Ostopanj-Laci

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
UHBDR 91: Priznanje osoba godine 2017.- Ante Glibota

UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA 91. (UHBDR91.) poziva Vas i Vaše prijatelje u dvoranu Knjižnice i čitaonice "Bogdana Ogrizovića" u...

Close