Ratni zapovjednik SJP MUP-a prozvao krovne braniteljske Udruge iz Domovinskog rata…

Ratni zapovjednik SJP MUP-a prozvao krovne braniteljske Udruge iz Domovinskog rata…Nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja…

Koliko mogu pročitati u sredstvima javnog priopćavanja i portalima,istina o Domovinskom ratu se iskrivljuje jer nitko ne želi čuti pravu istinu…Predsjednici krovnih Udruga nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja…

U svom komentaru na vijest o kurikulu i novijoj hrvatskoj povijesti, ratni zapovjednik SJP MUP-a. Ladislav Ostopanj-Laci , zabrinuto je prozvao krovne braniteljske Udruge iz Domovinskom rata u kojem ih upozorava na iskrivljavanje istine o obrambenom Domovinskom ratu te o kurikulnoj reformi i napominje da se sada pišu udžbenici povijesti pa ih nadalje vrlo odgovorno poziva; predsjednici krovnih Udruga nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja.

Cijeli komentar donosimo u izvornom obliku.


-Poštovani predsjednici krovnih Udruga proizišlih iz Domovinskog rata(HVIDR-a,UHDDR-,SJP-a MUP-a i dr.) mislim da je krajnje vrijeme da se oglasite i javno tražite sastanak sa Premijerom glede kurikularne reforme ako treba i po cijenu izlaska i javnog protesta svih branitelja.

-Koliko mogu pročitati u sredstvima javnog priopćavanja i portalima,istina o Domovinskom ratu se iskrivljuje jer nitko ne želi čuti pravu istinu.

facebook/spomen obilježje poginulim Hrvatskim braniteljima-Okučani

-Zašto u toj ekipi pametnih ljudi koji rade reformu školstva nema predstavnika branitelja i odgovornih osoba iz Memorijalnog centra domovinskog rata koji činjenicama i argumentima pišu o događajima iz tog vremena.

Bez obzira kome ta istina odgovarala ili ne, nemojmo odustati od nje jer to zaslužuju prije svega naši poginuli,ranjeni,stradali,prognani i drugi. Sada se pišu udžbenici povijesti i treba prije tiskanja dobro pročitati materijale. Predsjednici krovnih Udruga nemojte si dozvoliti da Vas povijest proganja.

Komentar Ladislava Ostopanjaratnog zapovjednika

Ratni zapovjednik SJP MUP-a. Ladislav Ostopanj-Laci

Facebook-Ladislav Ostopanj-Laci
Facebook Comments

4 komentara na “Ratni zapovjednik SJP MUP-a prozvao krovne braniteljske Udruge iz Domovinskog rata…”

 1. Milan Djuzel napisao:

  UDRUGE SU POSTALE SLUGE LOŠIH GOSPODARA.TRIBA IH IZBRISATI I POSTAVITI PRAVE LJUDE IZ 91 KOJI JOŠ UVIK IMA,I KOJI NEĆE ŠUTITI.

  • Vrana Veritas napisao:

   Vrlo ste pronicljivi uvidom u današnju stvarnost, ali nas osnivača i voditelja Oružanih snaga RH (1990.-92.) ima još, tek u tragovima, uglavnom od “aktivnih” struktura temeljito iz povijesti Domovinskog rata, pa i s ovoga svijeta izbrisanih, uz svehrvatsku, gromoglasnu šutnju i nezamjeranje mreži “Lex Perković” i njihovih nebrojenih (zavedenih i “kupljenih”) pomagaća.
   “Zajednica Branitelja – 96.” OSRH 90./92. The Crow of Truth.

 2. Orlić Šefik napisao:

  Hrvatska Braniteljska Pučka Stranka
  ISTINA & DOMOVINA

 3. Ivan Dragovoljac napisao:

  JEBALE VAS SVE KROVNE ZADRUGE I POVIJESNE ISTINE!!! MI BRANITELJI IMAMO MILION VAŽNIJIH PROBLEMA OD TZV.POVIJESNIH ISTINA I VI BI NEKE JAVNE PROSVJEDE OKO ČEGA!!!! ZAŠTO NISTE ORGANIZIRALI MASOVNE BRANITELJSKE PROSVJEDE NPR. ZBOG PROSJEČNE ŽIVOTNE DOBI OD 51.G., ZBOG 83000 BRANITELJA BEZ IKAKVIH PRIMANJA, BRANITELJA KOJI RADE A NE PRIMAJU PLAĆU, BRANITELJA KOJI PRIMAJU BIJEDNU MIROVINU I SL.!!! ZBILJA STE KOMPLETNO ZAKURAC!!!T

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
UHBDR 91: Priznanje osoba godine 2017.- Ante Glibota

UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA 91. (UHBDR91.) poziva Vas i Vaše prijatelje u dvoranu Knjižnice i čitaonice "Bogdana Ogrizovića" u...

Close