Objavljeno: Čet, pro. 7th, 2017

Ruganje smrti generala Praljka na Facebooku – zašto te objave nisu uklonjene?

Beogradski glumac Sergej Trifunović, koji je često nastupao i u Hrvatskoj, na svom Instagram profilu postavio je nedavno fotografiju sa tekstom ‘Danas je Dan Republike, i stari je popio malo’…

Sasvim dovoljno da se na njegovom profilu pokrene prava rasprava, a onda i komentari ogorčenih ljudi iz Hrvatske.

-Dođi u Hrvatsku da te malo počastimo s tim istim pićem! – napisali su glumcu.

-Jedan umjetnik poput tebe ne bi trebao ovako nešto objaviti. Najeo si se ti ‘leba od hrvatskih kuna’…. al’ jedva čekam tvoj dolazak u Hrvatsku – složili su se brojni.

Nakon ovoga, krenule su još veće uvrede no Sergej je na kraju ipak objavu izbrisao.

No, ipak pojedinci u Hrvatskoj prenijeli su na svojim Facebook profilima tu sliku, a i popratili je više nego neukusnim komentarima o smrti generala Praljka kao što se vidi na donjoj slici.

Foto: Snimka zaslona

Jedna od brojnih neprimjerenih objava, iako je više puta prijavljena kao neprimjerena – od 29. studenoga 2017. još uvijek nije uklonjena, stoga ne stoje tvrdnje svih koji ističu da Facebook po nekim algoritmima, ključnim riječima uklanja objave, već je po svemu sudeći riječ o vrlo pristranim Facebookovim administratorima koji upravljaju cenzorskim škarama i uklanjaju samo one objave koje govore pozitivno o generalu.

 

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Prva veteranska bolnica u Zaboku dobila veliku zlatnu plaketu

Dodjeljujući bolnici to priznanje, branitelji joj još jedanput žele zahvaliti na skrbi za one koji su bili prvi kad je trebalo te...

Close