SLOVENCI IZAZVALI INCIDENT! Usred Zagreba provocirali Hrvate pogrdnim skandiranjem

JE LI OVO POTREBNO ?

Srećom to je bio jedini incident vezan za utakmicu Makedonije i Slovenije, a nadamo se da će tako i ostati.

Makedonija je u subotu otvorila Europsko rukometno prvenstvo utakmicom u Zagrebu protiv Slovenije. Slavili su Makedonci s jednim pogotkom razlike u vrlo napetoj utakmici, koju je nažalost obilježilo loše suđenje.

Susret Makedonaca i Slovenaca odigran je u odličnoj atmosferi, obje reprezentacije imale su podršku od po najmanje 5.000 navijača s tribina, a igrači su na terenu ponudili vrlo zanimljiv okršaj pun preokreta iz kojega su na kraju kao pobjednici izašli Makedonci.

Na samoj utakmici nisu zabilježeni incidenti, no uoči utakmice ogroman broj navijača Slovenije i Makedonije, okupio se u obližnjem Arena Centru, a dojavljeno nam je kako se tamo dogodio manji ispad slovenskih navijača.

Naime, čitatelj nam je dojavio kako je skupina Slovenaca počela provocirati povicima, “Piran je naš” te kako su se dosta bahato i bezobrazno ponašali. Srećom to je bio jedini incident vezan za utakmicu Makedonije i Slovenije, a nadamo se da će tako i ostati.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Zlatko Pinter: 26 GODINA OD MEĐUNARODNOG PRIZNANJA DOMOVINE

Na današnji dan prije 26 godina naša Domovina Republika Hrvatska priznata je od svih 12 članica tadašnje EZ (Europske zajednice...

Close