Strašno: Pokušali opljačkati porušene kuće u Hrvatskoj Kostajnici

Klizište koje je jučer urušilo čak sedam kuća i dalje je aktivno

Nakon što se u utorak u Hrvatskoj Kostajnici urušio brdo, a 15-ak osoba ostalo je bez krova nad glavom, gradonačelnik Dalibor Bišćan za N1 televiziju je izjavio kako neki zloupotrebljavaju situaciju s odronom.

“Imate neke koji nisu iz grada Hrvatske Kostajnice i koji se vama novinarima tako predstave i onda pokušavaju sad pogoršati situaciju, što nama otežava, izvući neka materijalna sredstva da se “ogrebu” ili ovi što pokušavaju ući u ove objekte ne bi li našli… To su neke sitne stvari koje ljudima ne vrijede puno, ali njima puno znače, a oni im žele i to otuđiti”, rekao je Bišćan.

Dodao je kako su osigrali cijeli prostor kako se takve stvari više ne bi događale.

Inače, oglasio se zagrebački HNS koji od danas ujutro pa do daljnjega, prikuplja sve potrebne potrepštine, hranu, odjeću, obuću, posteljinu… za obitelji iz Hrvatske Kostajnice koji su ostali bez kuća i svega ostaloga potrebnog za normalan život u prirodnoj nepogodi koja ih je jučer zadesila. Stvari se mogu donijeti od srijede, 14.3., od 09:00 do 17:00 sati u prostorije HNS-a Grada Zagreba, Ilica 61, tel. 01/48 46 106, mob: 091/41 11 035, e-mail: info@zagreb.hns.hr.

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Željko Glasnović: Treba se boriti za istinu (VIDEO)

Hrvatski sabor u srijedu nastavlja 7. sjednicu raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o dobrovoljnim mirovinskim fondovima po hitnom postupku...

Close