Published On: Sub, velj. 10th, 2018

Udovice hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata: Nikom nećemo dozvoliti da se naš prosvjed ispolitizira!

NOVO PRIOPĆENJE Udruge udovica  hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske donosimo u cijelosti…

Reakcija Udruge udovica  hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske Grada Zagreba i Zagrebačke županije…

Udruga udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, pozorno prateći medije i javne izjave pojedinih čelnika udruga hrvatskih branitelja, između ostalih i predsjednika HVIDR-a RH Josipa Đakića, inače dugogodišnjeg saborskog zastupnika i političara HDZ , možemo samo poručiti svima pa i Đakiću da ovaj naš prosvjed nije obojen nikakvom politikom već isključivo krvlju i patnjama naših muževa koji su dali svoje živote u obrani Hrvatske protiv srbočetničkog i JNA agresora.

Naknadnim uključivanjima HVIDRa u ovaj prosvjed koji smo mi kao udovice organizirale i uredno prijavile ni u kom slučaju ne želimo pretvoriti u nikakav politički skup, ukoliko je to nekom namjera, već isključivo odaslati naše poruke onima koji su izvršili brutalnu agresiju na Hrvatsku. A to jest Srbija, koju kao predsjenik predstavlja Aleksandar Vučić koji je i sam bio vinovnikom i zagovornikom nemilih srbočetničkih razaranja naše zemlje i ubojstava i likvidacija naših branitelja i civila.

Pozdravljamo svakog tko će nam se pridružiti na našem prosvjedu, ali nikom nećemo dozvoliti da ga pretvori u nešto drugo.

Sa nikim nismo koordinirale ovaj naš prosvjed pa ni sa HVIDR-om ali pozivamo sve dobronamjerne udruge, branitelje i građane da nam se pridruže.

Za Udrugu udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske Grada Zagreba i Zagrebačke županije,

Rozalija Bartolić

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Ured predsjednice: Vučićeva isprika i ratna šteta nisu na dnevnom redu

Isprika za agresiju na Hrvatsku i ratna odšteta nisu na dnevnom redu posjeta srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, doznaje se iz...

Close