Objavljeno: Uto, stu. 14th, 2017

VIDEO: BUJICA – JOSIĆ I MARKUŠ: Policija hapsi radi HOS-a, a čuvaju četničke spomenike!

U TV emisiji Bujica na Z1 televiziji, voditelja i urednika Velimira Bujanca, gostovali su vukovarski branitelji Tomislav Josić i Damir Markuš-Kutina.
Tema emisije su brojne aktualnosti vezane uz obilježavanje Dana sjećanja u Vukovaru, a govorilo se i o drugim temama, poput povratka Hrvatske vojske u Vukovar, reakcijama određenog dijela srpske nacionalne manjine na taj povratak, najavama Milorada Pupovca na povatak ćirilice u Vukovar..
Posebno je naglašen problem koji se iz potpuno neopravdanih razloga u posljednje vrijeme sve više javlja,a to je da policija zabranjuje pristup svim događanjima svima koji nose bilo kakve oznake HOS-a.

U sklopu emisije objavljen je i video prilog sa otvaranja spomenika Žarku Manjkasu-Crvenkapi te ekskluzivna snimka kako policija u Trpinji čuva četnički spomenik.

Bujica Z1TV / YouTube

J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

3 komentara na “VIDEO: BUJICA – JOSIĆ I MARKUŠ: Policija hapsi radi HOS-a, a čuvaju četničke spomenike!”

 1. Treba narod uzeti tvar u svoje ruke !

 2. Orlić Šefik napisao:

  Dobro Vam jutro po drugi puta dragi domoljubi kojima je naša jedina, voljena domovina Hrvatska u srcu. Ne mogu biti miran i ne pozvati Vas u četvrtak tj. 16.11.2017. u 10 sati na novo otvoreni trg u Dubravi gdje ćemo mirno i dostojanstveno pružiti potporu našim sestrama i braći po oružju HOS-u. Oni su legalna vojska RH koji su zajedno rame uz rame stali obraniti ono što je naše tj. našu RH. Danas jugo komunistima koji ni devedesetih nisu željeli Hrvatsku smeta znak HOS i ZA DOM SPREMNI. Pod tim znakom smo mi svi dali svoje živote, mladost, zdravlje i dijelove tijela. Napominjem Vas danas je to HOS a sutra bi mogli biti Tigrovi, Pume, Gromovi itd. jer njima Jugo komunjarama koji dobro žive u ovoj slobodnoj našoj Hrvatskoj smeta i slovo H te bi i to ukinuli da mogu ali im kune zato ne smetaju. Mogao bi dosta pisati o tome što se sve čini nama časnim i poštenim domoljubima koji su krvarili dok su se oni bogatili i krali. Danas se usuđuju prozivati NAS da uživamo neka prava, postavljam pitanje sam sebi i Vama drage sestre i braćo po oružju: Koja mi to prava uživamo da obolijevamo i umiremo u najboljim godinama? Podsjetit ću Vas na statistiku koja kaže da dnevno umire petoro naše braće pa možete i sami zaključiti koja mi to prava uživamo.
  ZATO VAS PONOVO POZIVAM 16.11.2017. U 10 SATI NA NOVO OTVORENI TRG NAŠEM BRATU PO ORUŽJU CRVENKAPICI U DUBRAVI I NEKA SVI VIDE DA NAS JOŠ IMA I DA SMO SLOŽNI KAO I DEVEDESETIH ZA DOMOVINU SPREMNI.
  ISTINA & DOMOVINA

 3. Gordan Juric napisao:

  Treba rušit sve ove dosadašnje i sadašnju vlast jer u Hrvatskoj nema gazde nemaoca domovine već aveti trgaju na svim razinama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Ministar Medved na VIII. susretu hrvatskih ratnih izvjestitelja

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sudjelovao je u subotu, 11. listopada 2017. godine, na VIII. Susretu ratnih izvjestitelja hrvatskog radija...

Close