(VIDEO) Pogledajte iznenađenje života ovog vojnika

Kada je supruga američkog mornara iz kalifornijskoga grada Tamecule saznala da je trudna, pomno je isplanirala kako će zatajiti trudnoću svome mužu sve do njegova povratka kući i potom ga iznenaditi.

Natasha Daugherty za trudnoću je saznala tjedan dana nakon što joj je muž otputovao na šestomjesečni boravak na nosač zrakoplova američke mornarice. Kada se Chris vratio kući dočekalo ga je njihovo troje djece te Natasha koje je svoj trbuh skrivala natpisom “Welcome home baby daddy”.

Isprva ne povjerovavši, Chris je dotaknuo Natashin trbuh uz pitanje: “Je li to stvarno?”, što se može vidjeti i na video-snimci koja je kasnije objavljena na Facebooku.

Bilo je teško tajiti radosne vijesti o trudnoći kroz sve te mjesece, priznala je Natasha, a Chris se prisjetio kako bi na svim fotografijama koje je dobio trudnoća strateški skrivena, bilo Natashinim pozicioniranjem iza drugih ljudi ili emotikonima.

Djevojčica bi se trebala roditi u kasnome kolovozu, a sretnome događaju trebao bi nazočiti i Chris, koji se na dužnost vraća tek u siječnju 2018.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Počela deložacija Tita iz Zagreba: Ploča s Trga maršala u smeću na Jakuševcu

Iako je maršal Tito još u Zagrebu, deložacija već je započela. Nepoznati počinitelj skinuo je jednu od četiri ploče s...

Close