Objavljeno: Čet, tra. 20th, 2017

VIDEO: Ravnogorski četnici žele rat za RS, Knin, Gospić, Beli Manastir

Ravnogorski četnici, organizacija koja je uredno prijavljena i odobrena od zakonodavstva poziva na rat za Veliku Srbiju, a njihov vojvoda Aleksić ( blizak Aleksandru Vučiću) prijeti Muslimanima i Hrvatima BiH, prijeti odvajanjem tzv. republike srpske od BiH.

Djelovanje Ravnogorskog  pokreta otadžbine Srpske, kao i Srpskog narodnog pokreta “Izbor je naš”, također nevladine organizacije, koja je nekoliko puta izdavala zahtjev ”Narodnoj skupštini” RS-a da donese hitnu odluku o raspisivanju referenduma za proglašenje nezavisnosti Republike Srpske.

Zanimljivo je da Ravnogorski pokret u Crnoj Gori zabranjena i to zato jer je njeno djelovanje suprotno Ustavu Crne Gore. Nešto što zasigurno nećemo vidjeti u Srbiji pa tako ni tzv. RS odnosno BiH.

Comments

comments

4 komentara na “VIDEO: Ravnogorski četnici žele rat za RS, Knin, Gospić, Beli Manastir”

  1. Jozo Cuk napisao:

    KAD CE HRVATI VEC JEDNOM SHVATITI I UVIDJETI SA SU SRBI JAKO LUKAV NAROD. KORAK PO KORAK POLAKO STVARAJU “VELIKU SRBIJU”. Takozvana republika srbska nije uzalud stvorena. Oni su stvorili takozvanu republ;ika srbsak kao bi jednog dana to pripojili Srbiji. Kad to uspiju onda ce krenuti na republiku Hrvatsku i ostatak Bosne i hercegovine. Onda ce ili pripojiti ostatak Bosne i hercegovini Srbiji i pustiti Republiku Hrvatsku na miru do drugog poteza, dok jednom ne stvove tu takozvanu ‘veliku srbiju’ pa ‘e tako i ovo nalo hrvatske drzave nestati, ako hrvatski politicari i hrvatski narod ne shvati sto srbi planiraju pa ako Republika Hrvatska ne povrati otete hrvatske zemlje Bosnu, Hercegovinu Srijem i Boku Kotorsku. Bitio ce pitanje ili mi Hrvati ili Srbi!

    • Jasna napisao:

      Gospodine Jozo to je vječni srpski san tzv. velika srbija, kao i inače srbi su glasan narod a slabi ratnici. Svoju povijest temelje na lažima, blage oni veze nemaju. Ali svakako ste u pravu -hrvatski političari bi malo manje trebali ljubiti novac, a više našu Hrvatsku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
DOKUMENT KOJI SE SKRIVA: 1996. potpisano – Hrvatska od Srbije može naplatiti štetu

Izravna ratna šteta u Hrvatskoj iznosila je 236 milijardi kuna, danas 32 milijarde eura Svako malo iz Srbije se čuju...

Close