Objavljeno: Ned, lip. 4th, 2017

Vrdoljak: Predložit ću da se ne ide s HDZ-om

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izjavio je u nedjelju da će njegov prijedlog Predsjedništvu stranke biti da HNS ne ide u koaliciju s HDZ-om.

Upitan ide li HNS u preslagivanju Vlade u koaliciju s HDZ-om, Vrdoljak je rekao da imaju sjednicu Predsjedništva u utorak, a u srijedu Središnji odbor te da će njegov prijedlog biti da ne.

Na upit zašto nije održao konferenciju za novinare na kojoj bi demantirao takve informacije, ponovio je da im je cilj bio da Anku odmaknu i da ona bude fokus kampanje, a ne on. “Ja nisam bio kandidat i na nju ste se trebali svi mediji uhvatiti, pa čak i nezavisni kandidati koji su možda ljuti na neke političke strukture u HNS-u i SDP-u”, dodao je.

“Anka je žena koja je puna energije i odradila je krvavu kampanju. Zar bi trebali doći u situaciju da joj bilo tko smeta? Svi bi se morali odmaknuti čak i to naglasiti. To smo i učinili. Nadam se da će biti dovoljno”, naglasio je Vrdoljak.

Comments

comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
HDZ IZGUBIO NAJJAČU UTVRDU: Karlo Starčević pobijedio za samo nekoliko glasova HDZ-ovca Petra Krmpotića!

SENZACIJA U GOSPIĆU U izjavi za HRT Starčević je poručio kako će Gospićem konačno upravljati na zadovoljstvo svih njegovih građana....

Close