Objavljeno: Ned, tra. 26th, 2015

Vrijeme je za istinu, čast i ponos

Podijeli ovo

zds44

Dugo vremena je trebalo da neke stvari izađu na svijetlo dana ali bolje ikad nego nikad. Rubikova kocka je gotovo posložena po bojama i još je samo jedno polje ostalo šareno ali i ono se polako slaže. Prošlo je već dvadeset i pet godina od stvaranja mlade države Hrvatske i mnogi sudionici i svjedoci svoga i našeg vremena davno su pokojnici koji su svoje tajne a zasigurno i tajne nekih drugih ponijeli sa sobom u vječnost.

Danas znamo kako je Hrvatska opljačkana, znamo čak i tko su bili glavni sudionici te pljačke ali možda nikada nećemo saznati tko je odobrio i dali je uopće odobrio taj beskrupulozni lopovluk pod okriljem politike, udbe, mafije i tko zna koga sve ne.

Netko je rekao da su svi dobili ono što su željeli.

Narod je želio Hrvatsku i dobio je Hrvatsku a udba je željela vlast, novac i moć i kao što vidimo, uzeli su ono što su htjeli i to bez imalo bojazni i grižnje savjesti.

Zapravo, o savjesti se tu uopće ne može govoriti jer da su je imali nebi nikad postali to što jesu-izdajice i ološ. Samo naši izdajice i ološ u svojim rukama drže sve nekadašnje naše bogatstvo i nimalo ih ne brine kako ćemo ih mi okarakterizirati.

Od samog nastanka ove mlade države krenulo je sve pogrešnim pravcem.

Hrvatski narod je morao ratovati za goli opstanak dok su u pozadini ratnih zbivanja politički kriminalci svih boja, dojučerašnji vladari jugoslavenskog obavještajnog podzemlja utjelovljenog za naivne mase u kojekakve komitete i partijske ćelije koje su same sebe postavile na pijetet moralnih vertikala tadašnjeg društva. Bilo je već tada očito da lažu kao psi ali nitko nije smio to glasno izreći bez ozbiljnih posljedica.

Bilo je tada hrvatskih domoljuba koji su znali ono što običan puk nije znao.

Znali su imena tobožnjih moralnih partijskih vertikala koji su zapravo bili okorjeli kriminalci svjetskog kalibra ali kriminalci pod okriljem partije i režima za kojim neki još uvijek pate jer nemaju kome više prokazivati svoje kolege, susjede i rođake.

Na našu žalost, svi koji su puno znali, ubrzo nakon povratka iz emigracije u “demokratsku” domovinu, pod još nerazjašnjenim okolnostima su stradali u “ratnim zbivanjima” devedesetih.

Ipak, iza naših pogubljenih domoljuba ostalo je puno toga. Ostali su pisani i izgovoreni tragovi koji nas nepogrešivo vode do cilja a to je upravo ovaj osinjak koji se roji zadnjih godina nad ostacima ostataka mlade demokratske Hrvatske.

Očito je da su ostaci nekada močnog udbaško-komunističkog podzemlja postali jako nervozni jer su im neki od glavnih mozgova zapeli u njemačkom pravosuđu a drugi dio ih ucjenjuje debelim dosjeima spremljenim u Beogradu.

Iako glume nonšalantnost i snebivanje pri svakom upitu javnosti o nekim škakljivim pitanjima glede prošlosti njihove ili njihovih bližnjih rođaka ili suradnika, vidi im se po očima i djelima da su vrlo,vrlo nervozni..

Čak su spali na skretanje pozornosti svekolike javnosti na tobožnji antifašizam organizirajući “velike” kolone čudnih ljudi, čudnih imena i još čudnijeg jezika koji nas podsjeća na klicanje pijanih spodoba prilikom događanja naroda prije domovinskog rata.

Šalju nam na ulice kretene koji traže neki tamo svoj rat a za njim šalju sve raspoložive tv ekipe koje jedva čekaju da se dogodi incident, što krvaviji, to bolje.

Danas je u Savskoj 66 sve ono što se skupljalo ovih dvadeset i pet godina u srcima hrvatskih domoljuba.

Siguran sam da ni Đuro, ni Mungos ni Klem nisu znali na što će to izaći ali sad smo tu, na novom početku i nema povlačenja.

Oni vode svoj prljavi rat još od neke tamo 89te a naš, domovinski rat koji je počeo 90te, također još nije gotov.

Jedan neprijatelj je savladan. Sada imamo drugog neprijatelja koji je dugo godina bio gotovo nevidljiv ali su mu nedjela itekako vidljiva i opipljiva.

Ušli smo u tunel, sa jedne strane istina,čast i ponos a sa druge strane sve zlo koje nas prati skoro čitavo stoljeće.

Reflektori su upaljeni, nama više tajni, sva lica su vidljiva, ulazi u tunel su zatrpani a izlaz je prema gore, samo jedan..a tko će se uspeti gore prema svjetlu, prema izlazu,koga će na koncu svjetlo obasjati?

Svjetlo će obasjati one koji su ZA DOM SPREMNI jer oni su proživjeli krv, znoj i suze. Vrijeme je za istinu,čast i ponos.

ZDS ČAPLJA

Comments

comments

Jedan odgovor na “Vrijeme je za istinu, čast i ponos”

  1. Stephan Nemet napisao:

    krenulo se naprijed sa prosvijedom za franak i dalje se nastavlja 100%za hrvatsku 2/5/2015 svi posteni hrvati na ulice protiv mrzitelja hrvatske i hrvatskog naroda treba unistiti jugokomuniste udbase koljace i parazite hrvatske i hrvatskog naroda i poceti ziviti u svojoj prelijepoj domovini i biti slobodni i ne stiditi se svoje trobojnice svoje himne i svojeg lijepog hrvatskog jezika zivila vjecna hrvatska

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
Bugojno: “In odium fidei” o ubojstvu 66 franjevca u Širokom Brijegu

U organizaciji ogranka Matice hrvatske Bugojno u Hrvatskom domu u Bugojnu prikazan je Laudatov dokumentarni film „IN ODIUM FIDEI –...

Close