Published On: Uto, ruj. 12th, 2017

Zašto je samo Hrvatska kompromitirana i zašto su hrvatski simboli i pozdravi zabranjivani, a srpski i jugoslavenski nisu?

Share This
Tags

Hrvatski je narod opet potlačen i bez prava, jer su prava, opet, u rukama onih koji nam svakodnevno objašnjavaju kako je hrvatski narod glup i i kako je vrhunsko dobro za sve jedino antifašistička ideologija koju predstavljaju kao civilizacijski doseg, a pri tom, se hrvatski narod opet pravi idiotima bez mozga!

Da bi svakoj osobi koja razmišlja o tome što se danas događa i zašto se događa,mora biti objašnjeno da se otvara put ka totalnoj zabrani Hrvatskih  simbola i znakova i starohrvatskog pozdrava “Za dom spremni”, a da to rasvijetlimo moramo ponovno retrospektivno ući u povijest. Kada bolje promotrimo današnja događanja,lako ,se može zaključiti kako je kompromitirajuće sve što je ustaški režim koristio:pitam se hoće li to ići do razmjera da se zabrani i hrvatska himna Lijepa naša domovina i hrvatska kuna koja je,također izvorno ustaška,pa sve do grba sa prvim bijelim poljem,iako  jedan takav stoji  na početku svoda kuće gradskog suca u Herzog-Friedrichstrassea 35 u Innsbrucku, a potječe iz 1945.?

Postaje opet, kompromitirajuće sve hrvatsko,pa i samo ime Hrvat!Zato je i biskup Vlado Košić ukazao na sramotno postupanje vlasti,te je komentirao premještanje ploče HOS-a iz Jasenovca u Novsku ovako:”Sramotno je postupanje vlasti, šarafciger vlasti. Ako bude sutra braću srbe smetala hrvatska himna,ova će ju vlast zabraniti,jer su i ustaše pjevali tu himnu. Živjela srpska Hrvatska!”

Desetljećima,domoljubi Hrvati koji su imali većinu u Narodnom vijeću SHS, nisu mogli u skupštinu predratne Velike Srbije,koju su srbi do zatvaranja zvali Kraljevina Jugoslavija. Kada su Hrvati, konačno i ušli u Narodno vijeće,onda su ih Srbi pobili.Danas se radi o uspostavi Regiona, kao opet novog imena za Veliku Srbiju.Takva prava,ako ne i manja, u suverenosti imaju današnji Hrvatski domoljubi,jer naša Vlada i Andrej Plenković toleriraju političkog partnera Pupovca koji negira ustavne vrijednosti Republike Hrvatske. Svi bi morali više razmišljati o tome da ne upadnu u zamku provođenja  velikosrpskih interesa,samo zato da se održe na vlasti.Puno je važnije,od vlastitih interesa da se ne dogodi destabilizacija države koju srbi žele provesti prema Memorandumu SANU II. iz 2012.godine.

Zanimljiva je i činjenica da Srbi nisu nikada kompromitirani zbog Nadićeve vladavine,a dobro je znano kako je ondašnji režim Nadićeve Srbije pobio sve svoje Židove, i kako su time bili i  ostali jedina zemlja na svijetu koja je pobila sve svoje Židove! Paralelno, podaci Eichmannove komisije govore o tome kako su Ante Pavelić i preko 1500 ustaških dužnosnika bili rodbinski vezani uz Židove i da su ih štitili. Isto kao što nisu kompromitirani Srbi zbog Nedićeve vladavine u kojoj je pobijeno 16-17000 Židova u Srbiji i preko 280000 nesrba,isto nije kompromitirana niti čitava Europa,iako su sve države tada imale isti tretman prema Židovima,npr. Francuska koja je isporučila 75000 Židova u Njemačku,no to se isto tako nigdje ne spominje. Da i ne govorimo o tome  kako je SSSR bio deset puta gori svojim građanima i okupiranim zemljama od Hitlera!

Ovaj rad nije opravdanje NDH-a,nego činjenično stanje, koje ne može osporiti niti jedan povjesničar,a stvaran je  kao apel na propitivanje istraživanja istine Hrvatskoj i hrvatskom voljenom narodu.

Autorica: Romana Lazar Banić

Displaying 4 komentara
Have Your Say
  1. Gordan Juric napisao:

    Zato šta mi iza rata se opet opustimo,a coda se vraća nazad odnosno guba

  2. Velikosrpska posla.

  3. Mile Gasic napisao:

    Страшно, забрањују ваше симболе… Па сетите се само оне утакмице кад је на терену био нацртан кукасти крст? И они га склонили са терена.

  4. Božo Tićac napisao:

    zato što državu vode srbi tj. četnici i jugosloveni,kopilad udbaša i jna lekarki

Leave a comment

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
NA DANAŠNJI DAN 1848. Ban Jelačić prešao Dravu i natjerao Mađare u bijeg

‘Što Bog dade i sreća junačka’! Dana 11. rujna 1848. godine ban Josip Jelačić prešao je s trupama skupljenim u...

Close