ZAŠTO SE BRANITELJI IZ SAVSKE 66 NE MOGU ISPROVOCIRATI?

Clipboard10hnaprosvjed4

Već je postalo i smiješno i jadno što sve neće poduzeti ova boljševička vlast kako bi isprovocirala branitelje u Savskoj da naprave pogrešan korak i da konačno ministar ostoja ima neki donekle opravdani razlog za primjenu sile. Uzalud je ponavljanje kako nikome nije jasno što to branitelji hoće jer već i južnokorejski turisti znaju što točno traže hrvatski branitelji a čak su naučili i na hrvatskom jeziku izgovoriti ono što je bit svega a to je DOSTOJANSTVO.

Dostojanstvo onih koji su ovu državu stvarali i konačno stvorili. Dostojanstvo i poštovanje prema onima koji su svojom krvlju i životima napisali novu hrvatsku povijest. Ništa više od toga.

Bivši precednik svih građana (osim domoljuba) otišao je sa trona a da nije uspio shvatiti neke osnovne činjenice kao na primjer da nisu partizani oslobodili Hrvatsku od partizana i četnika nego hrvatski domoljubi.

Otišao je a da nije shvatio da je teritorij njegove “vladavine” Hrvatska a ne nekakav region i da nije glavni grad Hrvatske Banja Luka nego Zagreb.

Otišao je sa scene a da nije naučio da Pantovčak nije “inostrana” ispostava Beograda.

Kako je tek bio zapanjen i zbunjen kad je zalutao u Savsku 66 i ugledao ljude u nekakvim, njemu nepoznatim odorama sa nekim čudnim oznakama…a tek kad su zapjevali himnu svih Hrvata “Lijepa naša” shvatio je da to nisu njegovi partizani i sav se ukočio od straha i spoznaje da ga je rođeni otac tolike godine lagao govoreći mu da je riješio pitanje Hrvata i da se može slobodno igrati na ulici.

Odjednom se osjećao kao žaba krastača u leglu zmija i to onih naj opasnijih-ustaških zmija.

U isto vrijeme premijer Zoki, briselski dragovoljac, toliko je nervozan i ljutit u svojoj nemoći i nemoći svojih zlih pasa ostoje i freda da je totalno izgubio kompas te više ne znamo da li laje, štekće ili sikće na svoje tulave ministre koji nisu u stanju niti jednoj “šačici” branitelja u Savskoj bilo što napakovati kako bi ih se riješio jednom zauvijek i “začepio im usta” lažnim optužbama.

Kad već tulavi ministri nisu u stanju isprovocirati branitelje, Zoki se okrenuo prokušanim udbaškim metodama smještanja, namještanja i podmetanja kukavičjih jaja u Šator a koliko je bio uspješan vidljivo je svima osim njemu i njemu sličnima.

Kako mu nije jasno da narod vidi ono što vidi a ne ono što on želi da narod vidi i čuje.

Narod vidi i narod zna da u Šatoru nije samo šačica branitelja što Zoki želi progurati kroz medije.

Pa nije javnost samo šačica pijanih i smrdljivih partizanskih simpatizera koje je poslao da isprovocira branitelje povicima “ovo je srbija” i natpisima na čirilici. Nije javnost jedan pupovac ili vesna teršelič a još manje neki tamo pusići i puhovski a još manje neki tamo smutljivac koji glumi branitelja ili čak ratnog invalida koji često zna zaboraviti u kojoj ulozi je danas pa umjesto štaka ponese reket za tenis.

Ovo je zaista postala godina opasnog življenja za našeg voljenog vođu. On sve nešto hoće a ne zna kako i nema s kime umjesto da se od početka mandata okrenuo onima koji su stvorili ovu državu jer su znali, znaju i znati će isto kao što znaju oduprijeti se svim njegovim provokatorima.

Zna Zoki jako dobro koliko branitelja svaki dan dođe u Savsku dati podršku svojim suborcima a to boli više od svega.

Uzalud kroz boljševičke, režimske medije pokušava stvoriti sliku o “šačici” hadezeovih plaćenika…mada niti jednoj stranačkoj opciji nije, niti će biti zabranjeno doći i dati podršku pa tako niti hadezeovcima. Ovo je slobodna i demokratska zemlja, naravno, osim kad je u pitanju boljševički centralni komitet u kojem je nekada stolovao Hrvatski Državni Sabor. Nekad bilo, ali opet će, ako Bog da.

Branitelji imaju pameti, strpljenja i vremena što voljeni vođa nema. On pokušava lupiti šakom o stol i dovesti stanje u red.

Ali ima nekoliko sitnica koje Zoki zaboravlja.

Kao prvo, šačica mu je pre nježna za lupanje o stol, mogao bi je slomiti.

Kao drugo, na krivi stol pokušava spustiti svoju pede…nježnu šačicu…

Kao treće i naj bitnije, ona “šačica” hrvatskih ratnika u Šatoru, velika je kao Velebit i snažna kao čitava domoljubna Hrvatska i treba puno, puno više od nekoliko tulavih ministara i prljavih partizanki da se prsti “šačice branitelja” rašire diljem Lijepe naše.

A raširit će se i napraviti reda samo onda kada sami to odluče a ne onda kad i kako to Zoki želi.

Strpljenje, mudrost i snaga. Hrvatski ratnik to ima. Ima li i voljeni vođa? Naravno da nema i sve je nervozniji jer puno nas prati strane medije, pogotovo one iz prijateljske nam Njemačke, točnije iz Minhena…

Uzalud prešučivanje događaja iz Minhena na režimskim medijima. Boljševici su toliko zaostali da još uvijek misle da su njihovi mediji jedini mediji.

Zaboravljaju da se u današnje vrijeme informacije šire brže od oluje i nemaju ograničenja u vremenu i prostoru. Ograničen je samo boljševički mentalni sklop.

ZDS

ČAPLJA

Facebook Comments

2 komentara na “ZAŠTO SE BRANITELJI IZ SAVSKE 66 NE MOGU ISPROVOCIRATI?”

 1. Jum Be napisao:

  u boj u boj za narod svoj…naravno ne oružjem nego mudrošću i ne mogu nam ništa,govnari crveni

 2. Hrvoje Bednjanec napisao:

  Nek dođu ….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – DRAGOMIR VUČAK
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – MIROSLAV HOTKA
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – PETAR TOTIĆ
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – GOJKO IVAN VIDAKOVIĆ
 • Ivan Dragovoljac komentira na objavu POSLJEDNJI POZDRAV RATNIKU – TOMISLAV DUMANČIĆ
 • komunističkizločini.net

  Glas Brotnja

  Dragovoljac.com

  Kamenjar.com

  Maxportal

  Direktno.hr

  Sloboda.hr

  Narod.hr

  HKV

  Braniteljski-portal.hr

  HRsvijet

  Dnevno.hr

  Hrvatsko Nebo

  Read previous post:
  HHO: Glavaš će početi uzimati vodu

  Posjet predsjednika HHO-a uslijedio je na osobno traženje Glavaša i njegovih odvjetnika, dodaje se u priopćenju. Predsjednik Hrvatskoga helsinškog odbora...

  Close