ŽELJKO SAČIĆ: HRVATSKI NARODE, BUDIMO SPREMNI NA AKTIVAN OTPOR

Podijeli ovo

Na svom fb profilu, hrvatski branitelj, dragovoljac Domovinskog rata i umirovljeni hrvatski general, Željko Sačić prokomentirao je posljednja zbivanja i najavu ratifikacije “Instambulske konvencije“.

Objavu Vam prenosimo u cijelosti:

“Kada se ova, dokazano i okrutno protuhrvatska ekipa zlotvora skupi na jednom ili više mjesta u našoj domovini Hrvatskoj, oko nečega,(u ovom slučaju oko nekakve Istanbulske protuprirodne transvestije, ili tak nekak..)..onda je to apsolutno siguran znak da se zalažu za nešto jaaaako opasno i nemjerljivo štetno za budućnost hrvatskog naroda i naših potomaka!!! A lažljivi licemjeri to hoće podvaliti “kao dodatnu zaštitu žena od nasilja”(što je netočno i neopstojno,jer uopće nije sporna nakana,kao ni stvarnopravna zaštita naših žena od zlostavljanja (nažalost) i u našem društvu) Stoga, hrvatski ljudi…hrvatski građani..hrvatski narode…budimo spremni za aktivni otpor, ne samo u obranu ovršenih, raseljenih, nezaposlenih, osiromašenih, rashrvaćenih, detuđmaniziranih, kao i građana maltretiranih sa “zvijezdom petokrakom koja za njih nije sporna”, a protiv korumpiranih , protuzakonito privilegiranih, otuđenih, lažno i na nepravdi “izmirenih” , protiv lažnih “duhovnih”obnovitelja i neodrživih kurikuluma…

Dakle, kad zatreba, a to je sada, moramo biti spremni …i izaći na ulice, pred prozore, na trgove.. na mostove, na štandove, birališta, RADI SAMOOBRANE I NUŽNE OBRANE (to je naše ustavno pravo i obveza) , kako bi onemogućili bolesnim i frustriranim mrziteljima normalnih ljudi, perverznim, protuhrvatskim aberantima, da u potpunosti preuzmu kontrolu(vjerujemo da su na korak do toga,ako ne i manje od koraka) nad našim društvom, zajednicom , kulturom ,tradicijom, identitetom, slobodom, vjerom, stilom i načinom života naše djece i unučadi… ..

Pa mi hrvatski branitelji smo se zato, radi zaštite i očuvanja tih vrijednosti , borili i žrtvovali u Domovinskom obrambenom ratu…!!!

Mi nikome ne osporavamo da živi svoj život u skladu sa našim ustavnopravnim poretkom u našoj Domovini, no, obranimo se od nasrtljivih, upornih i opasnih verbalnih, duhovnih ili stvarnih protuhrvatskih i protunarodnih agresora.

Nedajmo na naše…okrenimo leđa protuhrvatskim zlotvorima, kako onima u opoziciji , tako i onima na poziciji u ,kako sada stvari stoje, u protuhrvatskoj koaliciji..To je naša obveza i pravo…. obranimo naše temeljne ustavne vrijednote…naš opstanak.”

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
VIDEO UŽIVO OD 9.30 U Saboru rasprava o Fondu hrvatskih branitelja

Hrvatski sabor u petak će raspraviti izvješća o poslovanju Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji za...

Close