Objavljeno: Sri, lip. 19th, 2013

ZET-ov ljetni raspored vožnje izazvao bijes: Vi mislite da su putnici stoka?!

0013007.48

ZET-ova poslovna politika ne prestaje ljutiti građane glavnog grada. Najnoviju provalu bijesa izazvalo je uvođenje ljetnog rasporeda vožnje. Sve linije su prorijeđene, pa je po nesnosnim vrućinama teže dočekati tramvaj ili autobus, a i kad konačno dođe, prepun je. Sve to jako je razljutilo jednog našeg čitatelja.

Dojmove svakodnevne vožnje javnim prijevozom jednog čitatelja prenosimo u cijelosti:

“Želim vam zahvaliti što ste nam omogućili novi ljetni raspored vožnje. Stvarno ste majmunska firma, čekam jutros šesticu 20 minuta. Naravno, kad je došla, bila je puna k’o šipak i onda ugodna vožnja do Trga, kao sardinice u ulju, i tako to traje već tri dana, otkad je počeo novi raspored.

Na posao kao nakon polumaratona

Plus svemu tome su i temperature, tako da lijepo dođem na posao kao da sam trčao polumaraton. Ukinete linije 8 i 1, ostale linije prorijedite, vi mislite da su putnici koje svakodnevno prevozite stoka i onda ste ljuti kad netko ne kupi kartu. Meni je žao što imam godišnju kartu jer je to novac bačen u vjetar, tako i više od pola puta odradim pješke.

Svakim danom ste sve bolji i bolji. Htio bih samo vidjeti koji je
briljantan um donio takvu odluku”, poručio je čitatelj koji se potpisao kao Krešimir.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor: Uredništvo

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Maxportal

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
U jednom danu je čak dva puta dobio na lutriji!

Nevjerojatna sreća zadesila je jednog starijeg muškarca iz Washingtona, koji je u istom danu čak dva puta osvojio dobitak na...

Close