Novi detalji u slučaju zvijezde 'Krim tim 2': Uhićen i osumnjičeni specijalac

17.01.2020. 15:16:00

Doveden je u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici oko deset sati, a već je jučer dao izjavu u kojoj je porekao sudjelovanje u iznudi

Uhićen je specijalac iz ATJ Lučko koji je, po svemu sudeći, zajedno s Leonom Lučićem, bivšim policajcem i zvijezdom krim sapunice Krim Tim 2, iznuđivao zaprešićkog poduzetnika.

"Službeno je uhićen nakon prepoznavanja. Rasplakao se", rekao je za Index izvor blizak istrazi. Doveden je u sjedište kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici oko deset sati, a već je jučer dao izjavu u kojoj je porekao sudjelovanje u iznudi. Podsjetimo, bivši policajac i glumac popularne serije "Krim tim 2" Leon Lučić više nije u induciranoj komi u kojoj je završio nakon što su ga zaprešićki poduzetnik i MMA borac pretukli jer je, kako tvrde, iznuđivao novac od poduzetnika. Lučić sada negira te optužbe.

Ppolicija Lučića tereti da je pokušao iznuditi sto tisuća eura od zaprešićkog poduzetnika prijeteći mu da će ga uvaliti u probleme zbog poslovanja s nekim osobama koje su u Hrvatskoj utajile porez.


Izvor: Večernji list

Izvorni autor: VL/Foto: ScreenshotRTL

Autor: