Sretan Međunarodni dan žena!

08.03.2022. 07:40:00

Danas, 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena. Današnji je dan, slično kao i majčin dan žena posvećen ženama, ali ovaj puta svim ženama, ne samo majkama.

Ovo je prilika da svim ženama u svom životu pokažemo zahvalnost što obogaćuju naš život.

“Biti žena veličanstvena je stvar”

“Biti žena veličanstvena je stvar. Žena može zaista puno toga. Darovano joj je da bude majka, roditeljica, da daruje novi život, odgaja dijete, pruži majčinsku ljubav – zamislite samo to povjerenje u ženu kad nam je dana takva odgovornost! Zamislite koje povjerenje – stvoriti ženu takvom da može u sebi nositi novi život, da bude prvi dom novom ljudskom biću!

Žena jest jedinstvena i voljela bih da žene prihvate tu svoju različitost od muškaraca, a ponovno komplementarnost s njima. Žene zaista brinu o mnogo toga, jake su, a istovremeno osjećajne. Nije problem potražiti pomoć. To nas ne čini manje vrijednima ili nižim spolom. Ne treba bježati od onoga što nam je dano, ako je to naš poziv, da na primjer budemo nekome žene i/ili majke”

Drage, čitateljice, na vaš dan želimo vam radost u srcu, i osmijeh na licu.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: PDN/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.