ŽELJKO SAČIĆ: Ma ne razumijete Vi ništa, g.Daul..

20.11.2019. 18:00:00

Nakon objave i izjave predsjednika EPP-a Josepha Daula u kojem stoji: "izrazio je razumijevanje za hrvatski narod kada se radi o negativnom osjećaju proisteklim iz rata, objavio je da je rođen u Strasbourgu, pogranični diplomski s njemačkog jezika, a shvatiti da treba prevladati mržnju kako bi se išlo dalje.

„Pobijediti mržnju nije lako… znam i razumijem hrvatski narod. Kako bi se prevladalo potrebno je ujediniti u Europi da bi sljedeće generacije mogle ići dalje “, rekao je Daul, odlazeći predsjednik EPP-a, na zajedničkoj konferenciji za novinare s hrvatskim premijerom  Andrejom Plenkovićem , uočivši kongresu najvećeg europskog stranačkog bloka.

EPP će u srijedu i četvrtak u Kongresu u Zagrebu izabrati predsjednika Europskog vijeća  Donalda Tuska  za novog predsjednika EPP-a koji će zamijeniti Daula koji je konzervativni EPP vodio od kraja 2013. godine.

On je imao samo najljepše riječi za hrvatske čelnike, premijeru i predsjednicu  Kolindu Grabar Kitarović  s kojom je sastao u utorak, ali i za  Mariju Pejčinović Burić  koja je izabrana za čelnicu Vijeća Europe koja je proglašena izuzetnim rezultatima u kojem je tada, priznanje, nije vjerovatno ,

 u Zagrebu pogledati film "Glavu dolje, ruke na leđa". ..za vaš lakši san. ..i saznanja istine ... a potom, nadam se, ne bi tako, visoka, nadmeno - docirali Hrvatima!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.