BUJICA - SLUČAJ ZAMBIJA: POLITIKA ŠTITI OPTUŽENE ZA TRGOVINU DJECOM?!

15.01.2023. 14:09:00

DR. ŽELJKA MARKIĆ: “Tomašević laže o svojim vezama s transseksualnim vijećnikom Noah Kraljević, a Grlić Radman pokriva Možemo!”

BEZ CENZURE: Hoće li se istražiti propusti sudova u Zlataru i Varaždinu i gdje je u toj priči kontroverzna Sandra Benčić?

PLENKOVIĆ OSIGURAO EUROPSKU POMOĆ OPTUŽENICIMA: Zbog čega sa zambijskim vlastima ne surađuje DORH, umjesto MVP-a?!

Afera trgovine djecom iz Konga, koju su razotkrile zambijske vlasti, a čiji su glavni akteri vijećnik Možemo koji je promijenio spol i gitarist Hladnog piva, nanijela je veliku štetu ugledu Republike Hrvatske u svijetu – izjavila je u Bujici Z1 televizije dr. Željka Markić i otvorila cijeli niz pitanja o skandalu koji se u tzv. mainstream medijima najprije gurao pod tepih, a sada se priča pokušava relativizirati, dok vladajuća politika nastoji zataškati propuste državnih institucija….

Izvršna direktorica Udruge ‘U ime obitelji’ i sama je nedavno bila u Zambiji, dobro je upućena u cijeli slučaj i smatra sramotnim da u glavnom fokusu političkih čelnika platforme Možemo i dužnosnika Plenkovićeve Vlade - nisu djeca i njihova sudbina, već optuženici za međunarodnu trgovinu ljudima…

Posebno se osvrnula na licemjerje velikog dijela medija, a kontroverze ovog slučaja, u uvodnom dijelu emisije, komentirao je i ugledni hrvatski psihijatar - dr. Herman Vukušić…

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: PDN/Dragovoljac.com/Bujica

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.