Dežuloviću, dođi u Vođince, nećemo ti ništa


Dragi naš, visoko poštovani neprijatelju svega što je hrvatsko, druže Dežuloviću, dođi u Vođince upoznati, kako ti veliš, Ustaše i vidjet češ da ovdje ne žive Ustaše nego Ustaše na kvadrat jer ako je tebi humanitarna akcija ZA SIGURAN DOM ustaštvo, tada jesmo Ustaše, doslovce svi, od onoga malog djeteta što se rodilo neki dan i dobilo ime Ante pa do starice Anke koja se bliži stotoj ali još baca bombe kao drogirani Ustaša.

A tek da si vidio maloga Antu kad se rađao. Izašao momčina iz majčine utrobe sa desnom rukom podignutom u fašistički pozdrav. Nema da fali, ovdje se Ustašom rađa, kao Ustaša se umire. Naravno, po tvojim mjerilima druže Dežuloviću.

Dužan sam ispričati se svima koji ovo čitaju što sam gore u tekstu naveo ono: “visoko poštovani neprijatelju” jer svaki neprijatelj, da bi bio neprijatelj mora imati stav,hrabrost i muškost jer u protivnom niti jedan časni Ustaša nebi digao ruku na neku pi*kicu poput tebe druže Dežuloviću.

Zato te pozivam, dođi u Vođince, dođi da iz prve ruke, oči u oči, upoznaš krvožedne Ustaše. Dođi, nećemo ti ništa. Takve ne diramo ni usranim štapom. Takve koji su pobjegli u Beograd kad je u Hrvatskoj život vrijedio manje od jednog metka, takve koji pljuju ruku koja ga hrani, takve koji od svega hrvatskog vole jedino hrvatsku kunu mi jednostavno preziremo i vjeruj mi, čak niti ovaj pas lutalica što spava pored moje tarabe, na kraju šora, nebi se potrudio podići zadnju nogu da te zapiša. Toliko si nam bitan, ti i tvoje mišljenje. Nama, Ustašama. Vođinčanima.

Ali, ja te pozivam. Pozivam te da ipak dođeš u Vođince da vidiš osmo svjetsko čudo. Dođi i uvjeri se sam koliko vrsta Ustaša ovdje živi.

Ako si mislio da su Ustaše samo konzervativci, hsp-ovci i hadezeovci onda su te krivo učili u Beogradu.

Ovdje žive svi mogući tipovi Ustaša. Ustaše sdpovci, Ustaše hssovci, ustaše liberali, Ustaše zeleni, Ustaše bake i Ustaše bebe.

Sva je ta šarena ustaška bratija stala uz svoga sumještanina Branimira, organizirala humanitarnu akciju ZA SIGURAN DOM i svi su bili SPREMNI pomoći svome prijatelju, susjedu i bratu u teškoj životnoj nevolji.

Usput, druže Dežuloviću, kad si se već tako zakačio za Vođince, zašto nisi napisao nešto o tome kako su tvoji kokošari, samozvani antifašisti, poslije drugog svjetskog rata pobili petnaest mladih Vođinčana koji su se borili za HRVATSKU.

Dobro, znam da to tebe ne zanima jer te tvoji mecene neće platiti za takav tekst….

Ali ipak dođi u Vođince, popit ćemo kavu u pabu U2 u centru ustaških Vođinaca i vidjet ćeš da te nitko ne doživljava i da te nitko neće taknuti jer mi koji smo se borili protiv pravih i stvarnih neprijatelja diljem Lijepe naše takve kao ti doživljavamo kao dvorske lude.

Lijepi pozdrav, Josip Perić, Vođinci.

i za kraj jedan stari Hrvatski pozdrav ZA DOM SPREMNI !!

ČAPLJA

J.D.
Pratite me

J.D.

Tajnica UHB RH / novinarka / radijska voditeljica i urednica at UHB RH / Braniteljski Radio RH / Portal Dnevnih Novosti
Udata, supruga dragovoljca i hrvatskog branitelja, majka troje odrasle djece, dugogodišnji borac za braniteljska prava.
J.D.
Pratite me

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

komunističkizločini.net

Glas Brotnja

Dragovoljac.com

Kamenjar.com

Direktno.hr

Sloboda.hr

Narod.hr

HKV

Braniteljski-portal.hr

HRsvijet

Dnevno.hr

Hrvatsko Nebo

Read previous post:
ZAŠTO PIŠEM O BRANITELJIMA?

Poznato nam je kako se u Hrvatskoj malo govori o Domovinskom ratu i o braniteljima. Pri tome ne mislim na...

Close