Published On: Pon, svi 27th, 2013

1,2 MILIJUNA KUNA POTICAJA NOVIM PODUZETNIČKIM IDEJAMA

27-5-2013- 12-05-27

Dobre ideju i/ili projekti trebaju pravog partnrra i početni poticaj da postanu više od slova na papiru.

Da bi inovativni i kreativni pristupi dobili priliku, Zagrebačka banka se odlučila za novi pristup u doniranju koji će obilježiti 2013. godinu.

Kugle gradovi

 

Kroz projekt naziva MOJ ZABA START banka će dodijeliti najboljim poduzetničkim idejama ukupno 1,2 milijuna kuna poticaja u četiri natječaja te će sudionicima koji uđu u finalni izbor pružiti edukaciju kroz radionice vezane uz jačanje kapaciteta organizacija, poslovno planiranje i pisanje poslovnih planova.

Natječaji projekta MOJ ZABA START su sljedeći:

1.MOJ MOTIV 2.0 – realizira se u suradnji s HOK-om te ima za cilj podržati proizvode koji na suvremen i tržišno atraktivan način komuniciraju vrijednosti hrvatskog tradicijskog obrtništva i kulture. Natječaj je raspisan u travnju ove godine, a prijave se primaju do rujna 2013.

2.MOJA ZAJEDNICA – potpora projektima vezanim uz društveno poduzetništvo kako bi se ojačali kapaciteti ovih poduzeća i udruga. Natječaj će se realizirati uz partnerstvo s UniCredit Foundation-om i NESsT-om (organizacija za razvoj i potporu društvenim poduzećima), a bit će raspisan 24. svibnja 2013.

3.MOJA ZELENA ZONA – pružanje potpore održivim projektima korištenja zelenih tehnologija i energetske efikasnosti. Partner natječaja je REGEA, a natječaj će se raspisati 5. lipnja 2013.

4.MOJA PRILIKA – potpora inovativnim idejama i konceptima s cilj promocije i unapređivanja poduzetničke kulture te samozapošljavanja i zapošljavanja pogotovo mladih. Partneri natječaja su ZŠEM, BICRO, HAMAG Invest, FER i Udruga inovatora Hrvatske, a natječaj će se raspisati 12. lipnja 2013.

 

Prilikom predstavljanja projekta MOJ ZABA START članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak istaknula je: „Sektor malog poduzetništva i obrtništva može kreirati nove konkurentne, inovativne i uspješne proizvode i usluge. Mi smo tu da ih podržimo kroz MOJ ZABA START i njegove natječaje.“.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor: Uredništvo

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.com

Dnevno.hr

Read previous post:
FOTO Ovo su doktori znanosti u hrvatskoj vojsci!

Predsjednik RH dr. Ivo Josipović danas primio pripadnike Oružanih snaga koji su stekli titulu doktora znanosti. Uoči obilježavanja Dana Oružanih...

Close