Published On: Pet, stu. 9th, 2018

Bandić se plaćenim oglasom ispričao što je primio Arkanovoga prijatelja

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon snažnog pritiska javnosti i braniteljskih udruga ispričao se što je primio Dragana Markovića Palmu, predsjednika stranke Jedinstvena Srbija, predsjednika Skupštine grada Jagodina i zastupnika u Skupštini Srbije

Dragan Marković je tijekom devedesetih bio jedan od najbližih suradnika ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, s njim osnovao stranku, bio mu na vjenčanju,  nedavno je srpske generale, optužene za teške zločine u Vukovaru i Srebrenici nazvao ratnim herojima

Ispriku je Bandić objavio kao oglas u nizu dnevnih novina pa ispada da su gradonačelnikovu pogrešku platili građani poreznim novcem.

Bandićevo peglanje imidža koštalo građane Zagreba, 18.794,07 kuna plus  PDV,

Ispriku je nešto kasnije Bandić poslao i kao priopćenje za medije, koje donosimo u cijelosti:

Jedan prijem u zgradi Gradske uprave Grada Zagreba izazvao je veliki interes javnosti, a zbog poštivanja te javnosti, posebno one braniteljske, osjećam potrebu i na ovaj način pojasniti cijelu situaciju.

U svom dugogodišnjem obnašanju funkcije Gradonačelnika Grada Zagreba uvijek sam se rukovodio načelima suradnje i tolerancije te poštivanja drugih i drugačijih i, dakako, uvijek vodeći računa o dignitetu svoga grada, svoje zemlje i nadasve onih koji su zaslužni za slobodnu, neovisnu, demokratsku i europsku Hrvatsku.

O tome nisam samo govorio već to svakodnevno prakticiram i promoviram, jer moja su vrata, s povjerenjem i bez fige u džepu, uvijek otvorena.

Za naše zajedničko dobro, za fokusiranje na budućnost, za stvaranje pozitivnog ozračja u društvu, za rješavanje brojnih izazova, demografskih, gospodarskih, razvojnih… , trebamo više zajedništva i međusobnog razumijevanja, ali također trebamo biti svjesni da je Domovinski rat završio, da je Hrvatska u tome ratu pobijedila, te da su u Hrvatskoj, kao i svakoj demokratskoj i modernoj zemlji, nepoželjni oni koji su činili ratne zločine i kojima se trebaju baviti institucije pravne države.

Sastanak s Draganom Markovićem Palmom, koji je kao predsjednik predvodio izaslanstvo Skupštine grada Jagodine, trebao je biti samo to – sastanak koji potiče suradnju, razumijevanje, suživot sa susjedima, koji može bar malo pridonijeti izgradnji povjerenja jer širenje mira i suradnja nema prave alternative.

O vezama s Arkanom i činjenicama koje se ovih dana čuju u javnosti nisam znao, a da sam znao do susreta, naravno, ne bi došlo. S druge strane, zar nije posao nekih drugih institucija da reagiraju u takvim slučajevima – možda već na granici..

Zato upućujem ispriku svim istinskim braniteljima koji su se  na bilo koji način osjetili povrijeđenima i pogođenima zbog ovoga  susreta koji se, da stvar bude osjetljivija, igrom slučaja dogodio baš na Dušni dan, kada se sjećamo svojih najmilijih od kojih su mnogi stradali u Domovinskom ratu.

Onima pak koji su ovu situaciju iskoristili za skupljanje dnevno političkih poena, za pljuvanje i bacanje blata, poručujem samo da taj njihov čin ponajviše govori o njima samima.

S poštovanjem,

Gradonačelnik Grada Zagreba

Milan Bandić

Autor: Maxportal

Displaying 15 komentara
Have Your Say
 1. Zarko Antic Zarko Antic napisao:

  Je ali je platio gradskim novcem a ne svojim. Taj uvjek djeli ali tude.

 2. Zoran Adzic Zoran Adzic napisao:

  Jel ovo neka zajebancija

 3. Darko Borić Darko Borić napisao:

  Pa gospodine Bandiću neko vam da šamar i kaže joj ispričavam se.Nije nikako zanimljivo zar ne.

 4. Zvjezdan Bosnjak Zvjezdan Bosnjak napisao:

  Upao u skeptičku pa pokušava izać,bandit

 5. Zdravko Mihalj Zdravko Mihalj napisao:

  Posle j….. nema kajanja,dzaba ti sto oglasa iproglasa sto si u radi uradio si cila Sava te nemoze oprat…,

 6. Ivan Božić Ivan Božić napisao:

  Dobro da nije izjavio da je za četnika mislio da je Hrvatski branitelj.Đubre pokvareno.

 7. Roman Krsnik Roman Krsnik napisao:

  Kako vas ovaj rcegovac hebe u zdrav mozak!!!🤣🤣🤣

 8. Ivica Nestic Ivica Nestic napisao:

  Nek se napusi pasjeg kurca

 9. Pekčec Franjo Pekčec Franjo napisao:

  Đubre od čovjeka

 10. Ivan Pavlak Ivan Pavlak napisao:

  Za takvo nešto nema isprike političar koji ništa nezna o domovinskom razu nije političar. Njega zanima profit a ne Hrvatska njeni branitelji

 11. Ante Piteša Ante Piteša napisao:

  Izgleda da jedino on nije imao pojma koga zove u goste 😉

 12. Martin Babic Martin Babic napisao:

  Nek se on isprica mami svojoj smrad lopovski

Leave a comment

Zaklina-Design

komunističkizločini.net

Dragovoljac.com

KŠBU

Kamenjar.com

Direktno.hr

Narod.hr

Braniteljski-portal.hr

Dnevno.hr

Read previous post:
Izvješće o tzv. Marakeškom sporazumu prvo će na vladu, pa u Sabor

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova pripremit će izvješće o Globalnom kompaktu o zakonitim migracijama, tzv. Marakeškom sporazumu koji je izazvao...

Close